Τρίτη 16 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις, εξορμήσεις, αφισοκολλήσεις, συνθήματα

Αφισοκόλληση...
Αφισοκόλληση...
«Για μόρφωση, δουλειά, ζωή, Αγώνας - Ρήξη - Ανατροπή», ήταν το σύνθημα κάλεσμα που άπλωσαν σε πανό στο κέντρο της Χαλκίδας νέοι της ΚΝΕ το πρωί του περασμένου Σαββάτου, οι οποίοι μοίραζαν την ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ. Την Κυριακή η ΟΒ των Βιομηχανικών Εργατών Χαλκίδας και η ΟΒ Κατάρτισης της ΚΝΕ, έδωσαν αγωνιστικό χρώμα έξω και μέσα σε εργασιακούς χώρους και σχολές κατάρτισης. Εργάτες και εργαζόμενοι μαθητές από το πρωί, με μπογιές, αφίσα και πανό διακόσμησαν την πόλη.

Το ΝΣ Εύβοιας της ΚΝΕ συνέχισε χτες με εξορμήσεις στο Νυχτερινό Γυμνάσιο και στο Νυχτερινό ΕΠΑΛ και σήμερα συνεχίζει με εξόρμηση στον ΟΑΕΔ Μαθητείας στο Βασιλικό.

  • Με συγκεντρώσεις, εξορμήσεις - παρεμβάσεις, πικετοφορίες και πορείες, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έδωσαν το στίγμα το περασμένο Σαββατοκύριακο σε πολλές πόλεις, καλώντας τους εργαζόμενους και τη νεολαία να δυναμώσουν τον οργανωμένο αγώνα, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Στη Θεσσαλονίκη διοργανώθηκαν δεκάδες εξορμήσεις - παρεμβάσεις σε τόπους δουλειάς και σε αγορές και εμπορικούς δρόμους. Στην Πάτρα διοργανώθηκε πορεία, στην Καλαμάτα έγινε συγκέντρωση και πλατιά εξόρμηση, στη Λάρισα και στο Βόλο δυνάμεις της ΚΝΕ προχώρησαν σε εξορμήσεις ενημέρωσης. Ακόμα, συγκεντρώσεις και πικετοφορίες έγιναν σε: Κατερίνη, Καβάλα, Δράμα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη.

  • και εξόρμηση στη Χαλκίδα
    και εξόρμηση στη Χαλκίδα
    Πικετοφορία ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και καταστολή διοργανώνουν σήμερα η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ, η οποία θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ., από την πλατεία Εβραίων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ