Τρίτη 16 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Συνελεύσεις, ενημέρωση στις γειτονιές, διαδηλώσεις

Παρά τη δυνατή βροχή και τον ανελέητο πόλεμο που δέχονται οι μαθητές από διάφορους ομόκεντρους κύκλους, πάνω από 50 σχολεία συμμετείχαν στο Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Αθήνας (ΣΑΣΑ) που έγινε την Κυριακή το απόγευμα και δεκάδες σχολεία χτες κινητοποιήθηκαν, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΣΑΣΑ.

«Μεταφέρθηκε η πείρα των μαθητών από τους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, συζητήσαμε για τους αγώνες του ΣΑΣΑ που θάβονται από τα ΜΜΕ. Η προσπάθεια διάσπασης των μαθητών που επιχειρείται από εφημερίδες και διάφορους χώρους, δεν είναι τυχαία, ούτε είναι η πρώτη φορά. Σχεδόν κάθε χρόνο έχουμε τέτοια φαινόμενα. Και φέτος θα τα αντιμετωπίσουμε ενωμένοι, περιφρουρώντας και οργανώνοντας ακόμη περισσότερο τον αγώνα μας», δήλωσε εκπρόσωπος των μαθητών μετά τη συνεδρίαση του ΣΑΣΑ.

Σήμερα οι μαθητές προχωρούν σε νέο κύκλο γενικών συνελεύσεων και Τοπικά Συντονιστικά. Ενημερώνουν τις γειτονιές, τους γονείς, τους εργαζόμενους για τα αιτήματά τους. Αύριο, Τετάρτη το απόγευμα οι μαθητές διαδηλώνουν μαζί με τους εργάτες, στις 6 το απόγευμα, στην Ομόνοια. Την Πέμπτη προχωρούν σε νέο συλλαλητήριο, μαζί με τους φοιτητές και σπουδαστές στις 12 το μεσημέρι, στην Ομόνοια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ