Τρίτη 16 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«Πάλη οργανωμένη, ταξική η απάντηση στην καταστολή»

Μαχητική συγκέντρωση και πορεία των κομμουνιστών ενάντια στις επιθέσεις κατά των γραφείων του ΚΚΕ

Αμεση ήταν η απάντηση των κομμουνιστών με συγκέντρωση και πορεία που διοργάνωσαν στον Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, ενάντια στις επιθέσεις κατά των γραφείων του ΚΚΕ

Motion Team

Αμεση ήταν η απάντηση των κομμουνιστών με συγκέντρωση και πορεία που διοργάνωσαν στον Αγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, ενάντια στις επιθέσεις κατά των γραφείων του ΚΚΕ
Με σύνθημα «Πάλη οργανωμένη, πάλη ταξική, αυτή είναι η απάντηση στην καταστολή» μέλη της Αχτίδας Δήμου Θεσσαλονίκης της ΚΟΘ του ΚΚΕ μαζί με τις Κνίτικες οργανώσεις διατράνωσαν μαχητικά πως όχι μόνο δεν τρομοκρατούνται από τέτοιες ενέργειες, όπως η επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αγίου Παύλου, και άλλα γραφεία της ΚΟΘ, αντιθέτως εντείνουν τον αγώνα για να βγει στο προσκήνιο ο λαός και η νεολαία για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και δικαιωμάτων.

Στη συγκέντρωση, που πραγματοποίησαν οι κομματικές και κνίτικες δυνάμεις έξω από τα γραφεία στον Αγιο Παύλο, ο Γ. Τσαγκάρης, γραμματέας της Αχτίδας Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να μας φοβίσουν, δεν πρόκειται να κάμψουν τη θέληση και τη δράση μας για το δυνάμωμα ενός ρωμαλέου και οργανωμένου εργατικού, λαϊκού, νεολαιίστικου κινήματος που βάζει αιτήματα και στόχους κόντρα στην κυβερνητική πολιτική. Αυτό θα δώσει απάντηση στην επιθετικότητα του κεφαλαίου».

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους του Αγίου Παύλου με τη θερμή ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου που γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι οι κομμουνιστές και ως προηγούμενη δημοτική αρχή στάθηκαν στο πλευρό τους. Σημειώνεται, επίσης, ότι η κομματική οργάνωση του Αγίου Παύλου μαζί με φίλους και οπαδούς του Κόμματος επισκεύασαν τα γραφεία του Κόμματος αμέσως μετά την καταστροφή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ