Τρίτη 4 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Πάμε για την επόμενη νίκη με το ΚΚΕ!

Αλέξανδρος Κορωνάκος, αντιπλοίαρχος ΠΝ ε.α.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι το μοναδικό κόμμα που παλεύει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ για ειρήνη και για ΜΗ συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, τόσο στην Ουκρανία όσο και στη Μέση Ανατολή, με χαρακτηριστικό τον αγώνα του για τη λήξη της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ.

Είναι το μοναδικό κόμμα που φωνάζει απ' την πρώτη στιγμή να γυρίσει πίσω ΤΩΡΑ η φρεγάτα «Υδρα» απ' την Ερυθρά Θάλασσα και να μη φύγει η φρεγάτα «Ψαρά».

Μαζί με το ΚΚΕ, στρατευμένα παιδιά μας - και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ - δηλώνουν την αντίθεσή τους στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Κύμα καταγγελιών εκφράζεται από την Αλεξανδρούπολη έως την Κύπρο.

Επίσης, και εν ενεργεία στελέχη των ΕΔ εκφράζουν τη δυσαρέσκεια και την ανησυχία τους ειδικά για τους κινδύνους που διατρέχει το προσωπικό της φρεγάτας «Υδρα» χιλιάδες μίλια μακριά απ' τη χώρα μας, ενώ υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εφοπλιστών και όχι τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΙΟ! Σ' όλους αυτούς εκφράζω τη συμπαράστασή μου, όπως και άλλων αποστράτων, και τους υποσχόμαστε πως ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ να ληφθούν μέτρα σε βάρος τους!

Στις 9 Ιουνίου, ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ και με ΧΑΜΟΓΕΛΑ, με το κόκκινο ψηφοδέλτιο των αγωνιστών υποψήφιων ευρωβουλευτών στο χέρι, μετά την τεράστια νίκη της «Πανσπουδαστικής», πάμε για την επόμενη νίκη με το ΚΚΕ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ