Τρίτη 4 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΙΛΚΙΣ
Θρασύδειλοι τραμπούκοι ενοχλήθηκαν από τη συγκέντρωση του ΚΚΕ

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια αμαύρωσης της πολιτικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Κιλκίς, με την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση σε μέλη του, από μεμονωμένα άτομα, το απόγευμα της Κυριακής. Στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς βρισκόταν σε εξέλιξη μαζική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητές τον βουλευτή Γιάννη Δελή και την υποψήφια ευρωβουλευτή Ελένη Γερασιμίδου.

Τα συγκεκριμένα άτομα βρίσκονταν συγκεντρωμένα σε χώρο, δίπλα στην πλατεία Ειρήνης, όπου είχε προγραμματιστεί να γίνει μια γιορτή για την επιτυχία της ομάδας του Κιλκισιακού.

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και σε συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών, κάποιοι έκριναν σκόπιμο, δήθεν αυθόρμητα, να διαταράξουν την ομαλή διεξαγωγή της πολιτικής προεκλογικής συγκέντρωσης, δίνοντας προκλητικά εντολή να ηχήσει στη διαπασών η μουσική της αρεσκείας τους!

Οι συστάσεις της Γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ για στοιχειώδη σεβασμό στον ομιλούντα βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Δελή, όχι μόνο δεν βρήκαν ανταπόκριση αλλά μετατράπηκαν απρόκλητα σε ύβρεις και άνανδρους ξυλοδαρμούς.

Η προσπάθεια αμαύρωσης της συγκέντρωσης του ΚΚΕ έπεσε τελικά στο κενό και καταδικάστηκε από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία σημειώνει ότι όσα άτομα ενεπλάκησαν στο επεισόδιο «δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα του Κιλκισιακού».

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει μεταξύ άλλων για τους δράστες των τραμπουκισμών: «Είναι ξεκάθαρο, από τον τρόπο που κινήθηκαν και έδρασαν, ότι πρόκειται για οργανωμένους μπράβους της νύχτας, κάποιοι από αυτούς γνωστά φασιστοειδή της περιοχής (...) Ορισμένοι σκόπιμα επιδίωξαν να δηλητηριάσουν τις σχέσεις ενός ιστορικού κόμματος με μια ιστορική ομάδα της περιοχής.

(...) Αυτοί που προσπάθησαν να κρυφτούν πίσω από την ομάδα για να επιτεθούν στο ΚΚΕ και να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας δεν έχουν καμία θέση στον Αθλητισμό και στην ομάδα της πόλης μας. Το μόνο που κατάφεραν είναι να αμαυρώσουν τη σημαντική επιτυχία της ομάδας μας για την οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο».

Καταγγέλλει επίσης την αστυνομία, «η οποία δεν προχώρησε σε καμία προσαγωγή αυτών που πραγματικά είχαν εμπλοκή στην επίθεση με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν σαν τα ποντίκια. Αντίστοιχα προκλητική ήταν και η ανοχή σε διάφορα φασιστοειδή που συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα προσπαθώντας να διαμορφώσουν κλίμα τρομοκρατίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ