Τρίτη 4 Ιούνη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Σήμερα Τρίτη

- Στις 8 μ.μ. στην Αμαλιάδα, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, θα μιλήσουν οι Νίκη Χρονοπούλου και Κατερίνα Δεμέτη, υποψήφιες ευρωβουλευτές του ΚΚΕ.

- Στις 8.30 μ.μ. στην Πρέβεζα, στην Παραλία (πλατεία Ελευθερίας). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας της ΚΣ της ΚΝΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής. Θα χαιρετίσει ο Τάσος Τόκας, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7.30 μ.μ. στην Κέρκυρα, στην Πόρτα Ρεάλα. Θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος. Θα χαιρετίσει ο Γιώργος Κεντρωτής, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 7.30 μ.μ. στη Ρόδο, στην πλατεία Κύπρου. Θα μιλήσουν η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και ο Ανέστης Τσουκαράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνταγματάρχης εν αποστρατεία, πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αποστράτων Στρατιωτικών.

- Στις 7.30 μ.μ., στη Σάμο, στην πλατεία Πυθαγόρα. Θα μιλήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η υποψήφια ευρωβουλευτής, Ερη Ρίτσου.

- Στις 8 μ.μ. στο Ρέθυμνο στην πλατεία Μικρασιατών, με ομιλητή τον Γιάννη Τασιούλα, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

- Στις 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης. Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφια ευρωβουλευτής.

- Στις 8 μ.μ. στην πλατεία Φάρου Αλεξανδρούπολης με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Γιαννάκος, ανθυποπυραγός ε.α., πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος.

Την Πέμπτη 6 Ιούνη

- Στις 8.30 μ.μ. στην Ικαρία, στην πλατεία Αγ. Κηρύκου. Θα μιλήσουν ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 8.30 μ.μ. στην Κεφαλονιά, στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, θα μιλήσουν οι Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, και η Βικτωρία Κούτση, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ