Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Υποπτα κυνήγια μαγισσών

Το κυνήγι μαγισσών ποτέ δε σταμάτησε. "Πανιερότατοι" Φαρισαίοι εξακολουθούν να υπάρχουν έτοιμοι να ανάψουν την πυρά, για να τιμωρήσουν όσους εξυφαίνουν τα ύποπτα σχέδια κατά του έθνους. Κι αν δεν υπάρχουν ένοχοι, δεν πειράζει. Αρκεί η ύπαρξη των τιμητών, των ιερών και των οσίων της φυλής! Αφού υπάρχουν οι τιμητές, η φωτιά είναι πάντα έτοιμη και όλο και κάποιος Εβραίος, γύφτος ή μαύρος, θα βρεθεί.

Τα ξέρει όλα αυτά ο βουλευτής της ΝΔ Γ. Καρατζαφέρης, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του. Γνωρίζει πως, για να είναι "τιμητής", πρέπει πάση θυσία να κάψει και αυτός κάποιον. Πρέπει να αποκαλύψει και αυτός μια σκευωρία, έναν Εβραίο, που ροκανίζει τα θεμέλια του κράτους! Και τον βρήκε στο πρόσωπο του υφυπουργού Εξωτερικών και με επανειλημμένες ερωτήσεις του στη Βουλή ζητά να τεκμηριώσει την εβραϊκή καταγωγή του Χρ. Ροζάκη.

Με τις θέσεις που εκφράζει για την εξωτερική πολιτική της χώρας και προωθεί ο υφυπουργός Εξωτερικών, Χρ. Ροζάκης, και η κυβέρνηση, δεν έχει ουσιαστικές διαφωνίες ο βουλευτής, όπως δεν έχει και το κόμμα του. Ισως, όμως, αυτός ακριβώς να είναι κι ένας επιπλέον λόγος της "εκστρατείας" του. Να κρύψει αυτή τη συμφωνία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ