Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο χορτάτος διάσπαση ονειρεύεται

"Χτύπησε" ο Σκανδαλίδης. Προσπαθώντας να βάλει "σφήνες" ανάμεσα στους ξεσηκωμένους αγρότες και στην Πανθεσσαλική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, μίλησε για "Παττάκηδες που είναι επαγγελματίες της πολιτικής". Πονάει και ζορίζεται ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ που οι αγρότες της Θεσσαλίας, αλλά κι ολόκληρης της χώρας, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και κομματικών προτιμήσεων, εκτιμούν και εμπιστεύονται συνδικαλιστές σαν τον Παττάκη, τον Μπούτα και τους άλλους, οι οποίοι πρωτοστατούν εδώ και χρόνια στους αγώνες της αγροτιάς. Και καταφεύγει στις συκοφαντίες και στον αντικομμουνισμό προκειμένου να παρασύρει κάποιους αγρότες, προσκείμενους στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον κοινό αγώνα.

Μάταιος κόπος. Οι αγρότες γνωρίζουν ότι επαγγελματίες της πολιτικής είναι κάποιοι σαν τον Σκανδαλίδη και τους ομοίους του, οι οποίοι έπιασαν μια καρέκλα της εξουσίας και σαν χορτάτοι στρέφονται εναντίον των πεινασμένων κι όχι τα αγροτικά στελέχη του ΚΚΕ που ζουν και εργάζονται στο χωράφι και δίνουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους στους δίκαιους αγώνες της αγροτιάς.

Αν έχει το κουράγιο ο Σκανδαλίδης ας πάει στα μπλόκα της Θεσσαλίας να επαναλάβει τις συκοφαντίες σε βάρος των στελεχών του αγροτικού κινήματος και τότε θα δει "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ