Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Βιομήχανος υπέρ των αγροτών!

Το πρωτοφανές και τεράστιο κύμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους αγρότες, δεν προέρχεται μόνο από την εργατική τάξη και τα ευρύτερα λαϊκά στρώματα. Ακόμη και κάποιοι βιομήχανοι αναγνωρίζουν ότι η δικαίωση των αγροτών "θα έχει μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα για όλους". Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός βιομήχανου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έστειλε χτες στη Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών της εξής επιστολή:

"Φίλοι αγρότες,

Παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις κινητοποιήσεις σας, κατανοώντας ότι τα αιτήματά σας είναι δίκαια και έστω σε κάποιο βαθμό μπορούν να ικανοποιηθούν, κατανοώντας ακόμη ότι η δικαίωσή σας θα έχει μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα για όλους μας, που αυτή τη στιγμή θιγόμαστε,για όλους αυτούς τους λόγους, συμμετέχω συμβολικά στον αγώνα σας με το ποσό των 100.000 δραχμών που θα καταθέσω στη Συντονιστική σας Επιτροπή.

Σας εύχομαι υπομονή, επιμονή, δικαίωση και Καλά Χριστούγεννα.

Θεσσαλονίκη 12/12/1996

Μιχαήλ Φωτιάδης

Βιομήχανος

Υ.Γ. Οι απόψεις μου αυτές εκφράζουν εμένα προσωπικά και όχι κατ' ανάγκην την ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΒΕΕ της οποίας είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ