Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πολιτική αλητεία Τζουμάκα!

Στα μπλόκα είναι "αγρότες βαρυποινίτες" είπε χτες

"Ολοι όσοι είναι στα μπλόκα είναι βαρυποινίτες και υποκινούνται από τη μαφία του Βαμβακιού, εκτός απ' αυτούς του ΚΚΕ που συμμετέχουν στην κινητοποίηση με πολιτικά κίνητρα"!

Αυτή την πρωτοφανή δήλωση έκανε χτες ο υπουργός Γεωργίας ενώπιον δημοσιογράφων του ρεπορτάζ, επιβεβαιώνοντας πως ο αυταρχικός κατήφορος και το θράσος της κυβέρνησης δεν έχουν τέλος. Προσπαθώντας, μάλιστα, να δικαιολογήσει τους παραπάνω χαρακτηρισμούς κατά των εξεγερμένων αγροτών της χώρας, ο υπουργός του Σημίτη, με το νέο ήθος και ύψος, υποστήριξε πως, τάχα, "όλοι αυτοί (οι αγρότες) σε πολλούς νομούς της Θεσσαλίας αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις για αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ για να μπορούν, όπως είπε, να διεκδικούν αποζημιώσεις για παραγωγές που δεν είχαν"!

Σαν να μην φθάνει η μαύρη προπαγάνδα της κατασυκοφάντησης, των εκβιασμών και των πιέσεων κάθε είδους που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση και ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ για να διασπάσει τους αγρότες, τώρα κατρακυλούν στο βούρκο και ποινικά κολάσιμων χαρακτηρισμών. Ας μαζευτούν, ο λαός δεν μπορεί να ανεχθεί την πολιτική αλητεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ