Παρασκευή 13 Δεκέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κάτι, για τα γεράματα

Ξέρετε γιατί, εδώ και πολλά χρόνια, οι ρυθμοί των επενδύσεων της λεγόμενης ιδιωτικής πρωτοβουλίας (του μεγάλου κεφαλαίου, δηλαδή) είναι μεγέθους νάνου και ακόμη χαμηλότεροι; Μα, επειδή υπάρχει βαριά φορολογία. Ναι, φορολογούνται βαριά οι ...άμοιροι βιομήχανοι, εφοπλιστές και άλλα παρόμοια εκλεκτά μέλη του οικονομικού κατεστημένου του τόπου. Αυτό ισχυρίζεται μια πρόσφατη έρευνα της "Focus", που έσπευσαν να την προβάλουν δεόντως αρκετά ΜΜΕ.

Ετσι, που λέτε! Δεν τους μένει τίποτε των ανθρώπων. Ο,τι κερδίζουν - φανερά και κρυφά - τα ακουμπάνε όλα στην Εφορία. Κάτι λίγα, που τους μένουν, ίσα που τους φτάνουν για να ζήσουν... Πού, να περισσέψουν για επενδύσεις!

Και μην πείτε τίποτε, για τις καταθέσεις των 15 περίπου τρισεκατομμυρίων δραχμών σε ξένες τράπεζες ή τις ελληνικές επενδύσεις στις βαλκανικές και άλλες χώρες ή τον πενταπλασιασμό των επίσημων κερδών, που σημείωσαν στην Ελλάδα την τελευταία 5ετία ή... ή... Για τα γεράματά τους, φροντίζουν οι άνθρωποι. Να μην έχουν και μια δραχμή για ...αποκούμπι;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ