Τρίτη 28 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Πλατύ πολιτικό άνοιγμα για την επιτυχία της μεγάλης συγκέντρωσης με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο Αλσος

Πλατύ πολιτικό άνοιγμα για την επιτυχία της μεγάλης συγκέντρωσης με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, σήμερα στις 8.30 μ.μ. στα Γιάννενα, στο Αλσος, πραγματοποιούν οι Οργανώσεις Ιωαννίνων του Κόμματος.

Κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Τάσο Τόκα, υποψήφιο ευρωβουλευτή του Κόμματος, συζήτησαν το Σάββατο το απόγευμα με κατοίκους στον Κατσικά, ενώ το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στο Πέραμα. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κάλεσε τους Γιαννιώτες με ψήφο στο ΚΚΕ να στείλουν μήνυμα καταδίκης τόσο στην κυβέρνηση της ΝΔ όσο και στα κόμματα της αντιπολίτευσης, που ερίζουν μεταξύ τους για το ποιος είναι πιο ικανός διαχειριστής της αντιλαϊκής στρατηγικής της ΕΕ. Τέλος, με αφορμή την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στη Βίτσα για την ένταξη του δήμου Ζαγορίου στα μνημεία πολιτισμού της UNESCO, σχολίασε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δεν αποσκοπούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ευημερία των κατοίκων της περιοχής, αλλά στη θωράκιση της κερδοφορίας μιας χούφτας επιχειρηματικών ομίλων στον Τουρισμό. Η δημογραφική συρρίκνωση που καταγράφεται και στον δήμο Ζαγορίου, ανάμεσα στα άλλα και από το ξεκλήρισμα των βιοπαλαιστών αγροτοκτηνοτρόφων, είναι απόδειξη του αντιλαϊκού χαρακτήρα της πολιτικής τους, τόνισε.

Κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ολυ Τσουμάνη βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Παμβώτιδας, ενώ το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στον Πρωτόπαπα με ομιλητή τον Νίκο Εξαρχο, βουλευτή Ιωαννίνων του ΚΚΕ. Τη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Τ. Τόκας, ενώ παρευρέθηκε και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων της αγροτιάς. Είχε προηγηθεί σύσκεψη με αγροτοκτηνοτρόφους στο Καλπάκι, που ο Ρ. Μαρούδας τούς κάλεσε με ψήφο στο ΚΚΕ να στείλουν μήνυμα καταδίκης της ΚΑΠ, όπως το έπραξαν μαζικά και στις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Χθες το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Τ. Τόκα πήγε στο πτηνοσφαγείο «Πίνδος», όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους για τις αντεργατικές Οδηγίες της ΕΕ και την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ και εκεί που λαμβάνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις και εκεί που ανατρέπονται, στους δρόμους του αγώνα. Ακολούθησε περιοδεία του υποψήφιου ευρωβουλευτή στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα», ενώ το απόγευμα συζήτησε με τους εργαζόμενους της νυχτερινής βάρδιας στο εργοτάξιο καθαριότητας του δήμου Ιωαννιτών. Αντίστοιχα ο Γιάννης Τασούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, επισκέφτηκε εργοτάξια οδοποιίας και οικοδομές, ενώ το απόγευμα μίλησε σε σύσκεψη της Κομματικής Οργάνωσης Πωγωνίου στον Παρακάλαμο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις(2024-05-29 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις και περιοδείες με υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ(2024-04-25 00:00:00.0)
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ(2023-03-11 00:00:00.0)
Συγκεντρώσεις για τις ευρωεκλογές(2014-05-23 00:00:00.0)
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών(2014-04-26 00:00:00.0)
Ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών του Κόμματος(2014-04-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ