Τρίτη 28 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Στην τελική ευθεία δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για ΚΚΕ ισχυρό

Στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης βρέθηκε την Κυριακή ο Δ. Κουτσούμπας

Δεκάδες μέλη και φίλοι του Κόμματος υποδέχτηκαν με θέρμη και συνθήματα όπως «ΚΚΕ ισχυρό, η ελπίδα είναι εδώ», στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που επισκέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής το εκλογικό περίπτερο του Κόμματος.

Ο Δ. Κουτσούμπας διέσχισε την πλατεία, συνομιλώντας με περαστικούς και θαμώνες των καταστημάτων εστίασης, που έσπευδαν να τον χαιρετίσουν και να του ευχηθούν για την αίσια έκβαση της εκλογικής μάχης.

Τον συνόδευαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενή και Νίκος Παπαναστάσης, ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και μέλος της ΚΕ, ο Μανώλης Ραπανάκης, μέλος της ΚΕ, η Κλειώ Χριστοπούλου και η Νίκη Χρονοπούλου, υποψήφιες ευρωβουλευτές του Κόμματος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κιουλάνης και Γιάννης Κορφιάτης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, τόνισε μεταξύ άλλων πως «βρισκόμαστε ήδη στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές της 9ης του Ιούνη και πρέπει να δώσουμε - όλοι και όλες - όλες μας τις δυνάμεις για να βγει το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, πολύ πιο ψηλά και εδώ στη Νέα Σμύρνη, σε όλο τον Νότιο Τομέα, σε όλη την Αττική, σε όλη την Ελλάδα.

Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, αυτά τα μηνύματα έρχονται απ' όλη τη χώρα, αυτό συναντάμε στις καθημερινές ομιλίες, στις περιοδείες και τις συναντήσεις με τους εργαζόμενους της πατρίδας μας. ΚΚΕ δυνατό γιατί η ελπίδα είναι εδώ, μόνο στο δυνατό ΚΚΕ».


Σημείωσε πως «στις 9 του Ιούνη μπορούμε να δώσουμε ένα σημαντικό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όλο τον λαό μας, σε όλους τους λαούς της Ευρώπης. Να καταδικαστεί αυτή η ΕΕ των λόμπι, της διαφθοράς, της εκμετάλλευσης, των πολέμων, της ακρίβειας, του περιορισμού των λαϊκών και εργατικών δικαιωμάτων, η Ευρώπη που οδηγεί συνεχώς τους λαούς απ' το κακό στο χειρότερο» και ταυτόχρονα «να καταδικαστεί η κυβέρνηση της ΝΔ, να της κόψει ο ελληνικός λαός και η νεολαία τη φόρα, γιατί υπάρχει και η άλλη μέρα μετά την 9η του Ιούνη. Θα έρθει η Δευτέρα στις 10 του Ιούνη και θα βγουν απ' τα συρτάρια πάλι νέα αντιλαϊκά μέτρα που πλήττουν το λαϊκό εισόδημα, που πλήττουν εργασιακά δικαιώματα, που πλήττουν τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, του δημόσιου τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες και επιστήμονες, τους αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών». Ενώ κάλεσε τον λαό να δώσει «κι ένα μάθημα στα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης που διαχειρίζονται ακριβώς την ίδια πολιτική και συμμετέχουν σε όλο αυτό το παιχνίδι με την ΕΕ, με τα προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης που είναι μέτρα ενάντια στον ελληνικό λαό, είναι μέτρα εκμετάλλευσης, βαρβαρότητας».

«Γι' αυτό λοιπόν σας καλούμε να δώσετε αποφασιστικά το μήνυμα. Και το μήνυμα είναι μόνο ένα, να πέσουν μαζικά τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στην κάλπη. Γιατί εμείς θέλουμε ο ελληνικός λαός, η νεολαία, οι γυναίκες να είναι μπροστά στους αγώνες», τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ