Τρίτη 28 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Σήμερα η εκδήλωση για τον μύθο του «κράτους δικαίου» της ΕΕ

Το Τμήμα Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Δικαιοσύνης Αττικής του Κόμματος καλούν σήμερα Τρίτη στις 7 μ.μ. σε μεγάλη εκδήλωση με θέμα «Ο μύθος του "κράτους δικαίου" της ΕΕ και ο δρόμος για την ανατροπή της αδικίας και της εκμετάλλευσης». Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας (Κλεισθένους 15, Αθήνα) και το πλήρες πρόγραμμά της έχει ως εξής:

Κεντρική ομιλία: Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Θεματική εισήγηση:«Οι κατευθύνσεις της ΕΕ και η συνεχόμενη επίθεση στους εργαζόμενους στον χώρο της Δικαιοσύνης» - Κατερίνα Γεράκη, υπεύθυνη της Διατμηματικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τα Δικαιώματα των Μεταναστών και Προσφύγων, υποψήφια ευρωβουλευτής.

Παρεμβάσεις:

«Η πολιτική της ΕΕ περί "ισότητας των φύλων" σημαίνει επίθεση στα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζόμενων γυναικών και μητέρων» -Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πρόεδρος της ΟΓΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής.

«"Κράτος δικαίου" της ΕΕ: Οι λαϊκές ελευθερίες στο στόχαστρο» - Μαρίνα Λαβράνου, υπεύθυνη του Τμήματος Δικαιοσύνης και Λαϊκών Ελευθεριών της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ