Τρίτη 28 Μάη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
2024 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
Κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις

Σήμερα Τρίτη

- Στις 8 μ.μ. στην Τρίπολη, στην πλατεία Πετρινού. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος.

- Στις 8 μ.μ. στη Θήβα, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής, και ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Αύριο Τετάρτη

- Στις 7 μ.μ. στην Καστοριά, στην πλατεία Μακεδονομάχων. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ρίζος Μαρούδας και Τίνα Κουζιάκη.

- Στις 7.30 μ.μ. στο Αίγιο, στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Κώστας Μουγκογιάννης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δήμος Κουμπούρης, ο Γιώργος Μποδιώτης, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αχαΐας, και η υποψήφια ευρωβουλευτής Βάνα Πατρινού.

Την Πέμπτη 30 Μάη

- Στις 8 μ.μ. στη Μυτιλήνη, στην πλατεία Σαπφούς. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βαγγέλης Κατσακούλης.

- Στις 8 μ.μ. στη Λιβαδειά, στην κεντρική πλατεία, Θα μιλήσουν η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής του ΚΚΕ, και ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 8 μ.μ. στη Φλώρινα, στην κεντρική πλατεία «Κανόνια». Θα μιλήσουν η υποψήφια ευρωβουλευτής Τίνα Κουζιάκη και ο βουλευτής του Κόμματος Λεωνίδας Στολτίδης.

- Στις 8.30 μ.μ. στον Βόλο, στον πεζόδρομο Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μαρία Γαβαλά και Ανέστης Τσουκαράκης.

- Στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ρίζος Μαρούδας.

Την Παρασκευή 31 Μάη

- Στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Λάρισας. Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και θα χαιρετίσει ο Ανέστης Τσουκαράκης.

- Στις 7.30 μ.μ. στον Πεζόδρομο της Κατερίνης. Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος.

- Στις 8 μ.μ. στην Καλαμάτα, στην πλατεία Οθωνος. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Γουλιάμος.

- Στις 8 μ.μ. στα Χανιά, στο Παλιό Λιμάνι, στα Νεώρια. Θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

- Στις 8.30 μ.μ. στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

- Στις 8.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Ρίζος Μαρούδας και Πόπη Μπούτα.

- Στις 9 μ.μ. στη Λαμία, στην πλατεία Ελευθερίας. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Μπασδέκης, Παναγιώτης Πολίτης και Βικτωρία Κούτση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ