Σάββατο 29 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Ωρα ευθύνης και δράσης ενάντια στον πόλεμο

Ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ

Σε Παγκρήτιο συναγερμό, βρίσκονται τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, οι νέοι Κομμουνιστές, για την καλύτερη οργάνωση και επιτυχία της αντιιμπεριαλιστικής, παλλαϊκής συγκέντρωσης, αύριο Κυριακή, 30 Μάρτη, έξω από την ΑμερικανοΝΑΤΟική βάση της Σούδας στα Χανιά.

Η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, που καλεί σε αυτή τη συγκέντρωση το λαό και τη νεολαία της Κρήτης, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, ενάντια στον πόλεμο των ιμπεριαλιστών στο Ιράκ και τη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν τον πόλεμο με τη χρησιμοποίηση και της βάσης της Σούδας, με ανακοίνωσή της τονίζει ότι «Τώρα είναι ώρα ευθύνης και δράσης για όλους. Η απαίτηση να κλείσει η βάση της Σούδας, τώρα να γίνει παλλαϊκή».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Οι εγκληματικές επιθέσεις των ΗΠΑ, της Μ. Βρετανίας με την ενεργητική στήριξη των συμμάχων τους, εναντίον του λαού του Ιράκ συνεχίζονται.

Η βάση της Σούδας αποτελεί ορμητήριο των δολοφόνων. Η λειτουργία της υπογραμμίζει τη συμμετοχή της χώρας μας σ' αυτό το βρώμικο πόλεμο, τη συνενοχή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στη σφαγή του λαού το Ιράκ.

Τώρα είναι ώρα ευθύνης και δράσης για όλους. Η απαίτηση να κλείσει η βάση της Σούδας, τώρα να γίνει παλλαϊκή.

Το ΚΚΕ καλεί το λαό της Κρήτης σε μαζική συμμετοχή στην περικύκλωση της βάσης της Σούδας, καθώς και στις υπόλοιπες δραστηριότητες του διημέρου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ