Σάββατο 29 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ας αναλάβει ο ... κ. Μπαμπινιώτης

Ξέρετε τι είναι η Νεολαία ΠΑΣΟΚ, που σήμερα συμμετέχει στη διαδήλωση στο Σύνταγμα, μαζί με τις υπόλοιπες Πολιτικές Νεολαίες και με αίτημα να κλείσει η Σούδα; Είναι «επιπόλαιη» και «ανεύθυνη»!

Ξέρετε τι κάνει ο Λαλιώτης όταν παριστάνει τον φιλειρηνιστή και προβαίνει σε δηλώσεις κατά του Μπους και του Μίλερ; «Παραπλανά» το λαό και θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε «μέρος της κρίσης»!

Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Ο κ. Σημίτης τα είπε, προχτές, στη Βουλή. Και δεν τα είπε για τον Λαλιώτη (φυσικά), αφού με τον Λαλιώτη, από κοινού τούς έχουν μοιράσει τους ρόλους. Για τους άλλους τα είπε. Για εκείνους, δηλαδή, που τάσσονται πραγματικά κατά του πολέμου. Διότι, κατά τον κ. Σημίτη, όποιος τάσσεται κατά της συμμετοχής της Ελλάδας στον πόλεμο, τότε: «Υπονομεύει τις συμμαχίες μας», ασκεί «αρνητική επίδραση», οδηγεί την Ελλάδα στην «απομόνωση», ανήκει στους «περιθωριακούς», φέρεται «παραπλανητικά» και με «ανευθυνότητα» και μετατρέπει τη χώρα σε «μέρος της κρίσης»!

Μέσα στην πολλή διγλωσσία, όμως, να που ...μπουρδουκλώθηκε ο πρωθυπουργός (Σημίτης), με αποτέλεσμα να τα «σούρει» στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ (Σημίτης), ο οποίος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ (Σημίτης) συγχαίρει τη Νεολαία ΠΑΣΟΚ (του Σημίτη) που μετέχει στις διαδηλώσεις, αλλά την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός και προεδρεύων της ΕΕ (Σημίτης), κατακεραυνώνει το κόμμα (του Σημίτη)...

Συμπέρασμα: Στην επόμενη έκδοση του λεξικού του, ο κ. Μπαμπινιώτης ας συμπεριλάβει στο λήμμα «υποκρισία» και στη λέξη «διγλωσσία» ένα ακόμα συνώνυμό τους. Τη λέξη «ΠΑΣΟΚ».


ΓΡΑΦΟΥΝ: ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΑΚΑΣ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ