Παρασκευή 29 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"18 ΑΝΩ"
Διακομματική πρωτοβουλία για τους θεραπευτές

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ψυχική Υγεία αλλά και στο "18 Ανω" έδειξε χτες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Στεφανόπουλος,στη συνάντησή του με τους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς τουΨυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ).

Η χτεσινή συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τους φορείς του ΨΝΑ.

Χτες εξάλλου επισκέφτηκε το "18 Ανω" η βουλευτής της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου και ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση της Διακομματικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά, ανατέθηκε στον πρώην υφυπουργό Υγείας Μ. Σκουλάκη και στην ίδια η σύνταξη διάταξης νόμου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα των 14 θεραπευτών του Περιπτέρου προς όφελος των παιδιών που αγωνίζονται να απεξαρτηθούν από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

Η σύμβαση των θεραπευτών έχει λήξει και η κυβέρνηση αρνείται να τις ανανεώσει.

Χτες εξάλλου αποφυλακίστηκε ο Τάσος Μανουσάκης,που έχει απεξαρτηθεί και ήταν φυλακισμένος στις φυλακές Αλικαρνασσού για αδίκημα που διέπραξε όταν ήταν τοξικομανής. Την απελευθέρωση του Τ. Μανουσάκη είχαν ζητήσει χτες απ' τον υπουργό Δικαιοσύνης τα παιδιά του "18 Ανω", που τον επισκέφτηκαν.

Ημερίδα

"Παραβατικότητα και χρήση ουσιών" είναι το θέμα ημερίδας που διοργανώνει σήμερα και από 9 π.μ. έως 5 μ.μ., το Ελληνικό Τμήμα του Σωματείου των Ευρωπαίων Επαγγελματιών Λειτουργών για την Αντιμετώπιση της Ουσιοεξάρτησης, "ITACA".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 47).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ