Παρασκευή 29 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τι ανακάλυψε ο Ανωμερίτης;

Σκεφτόταν - είπε - συνέχεια τις τελευταίες δύο μέρες, αν ήταν να κάνει μια σειρά κατάταξης των προβλημάτων που απασχολούν την ελληνική γεωργία, τι θα έβαζε πρώτα: τις κινητοποιήσεις της ΠΑΣΕ ή τα χρέη από τις νέες απαιτήσεις της οργάνωσης και λειτουργίας του συστήματος γεωργίας. Η αν τα βαμβάκια μάς απασχολούν πιο πολύ από τα τεύτλα.

Τελικά, ο υπουργός μετά από εμβριθή σκέψη κατέληξε στο εκπληκτικό συμπέρασμα: "Στην εποχή μας, το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ελληνας αγρότης είναι η ενημέρωση, η έλλειψη δηλαδή έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης". Μάλιστα, ο υπουργός, παίρνοντας προφανώς φόρα από τη συγκλονιστική του ανακάλυψη, έκανε ένα ακόμη βήμα, προσδιορίζοντας ότι η ενημέρωση που έχει ανάγκη ο Ελληνας αγρότης πρέπει να του παρέχεται και με τον αρμόζοντα "εκσυγχρονιστικό" τρόπο. Οχι δηλαδή με τον παραδοσιακό έντυπο τρόπο (βιβλία, περιοδικά κλπ.) αλλά με τη χρήση των δορυφορικών, ψηφιακών συστημάτων επικοινωνίας, με τα προγράμματα INTERACTIVE και άλλα παρόμοια... Τα παραπάνω απολαυστικά είπε ο Γ. Ανωμερίτης, μιλώντας χτες το βράδυ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων για την παρουσίαση του νέου προγράμματος δελτίων προενημέρωσης του αγροτικού τομέα, που παράγει το πρακτορείο σε συνεργασία με την εταιρία ELYROS.

Υ. Γ. Με τον τρόπο αυτό το υπουργείο θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους αγρότες, να τους δίνει τις πληροφορίες που έχουν ανάγκη και έτσι να λύνονται τα άλλα ασήμαντα προβλήματα του γεωργικού κλάδου. Εμπρός λοιπόν, φτωχομεσαίοι αγρότες, να πιάσετε το στόχο: Σε κάθε αγρόκτημα κομπιούτερ. Μόντεμ και μαχητικά στους δρόμους διεκδίκησης που ανοίγει το Ιντερνετ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συνεχείς δράσεις για τα οξυμένα προβλήματα των βιοπαλαιστών παραγωγών (2022-01-15 00:00:00.0)
Επείγοντα τα οικονομικά προβλήματα λειτουργίας της εκπαίδευσης (2010-10-07 00:00:00.0)
Μην επιτρέψετε το ξεπούλημα της αμυντικής βιομηχανίας (1998-06-19 00:00:00.0)
Αρνητικές οι τάσεις στην οικονομία (1997-09-10 00:00:00.0)
Συνεταίροι στην καταστροφική πολιτική (1997-01-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ