Παρασκευή 28 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Στο στόχαστρο οι λαοί
60 ΧΡΟΝΙΑ ΕΑΜ
Τη Δευτέρα, 1 του Οκτώβρη, ο γιορτασμός στα Προπύλαια

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ), ανακοινώνει στα μέλη των Οργανώσεων που την αποτελούν, ότι η συγκέντρωση για το γιορτασμό της 60ής επετείου της ίδρυσης του ΕΑΜ, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Οκτώβρη 2001, στις 6.30, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Οπως είναι γνωστό, η εκδήλωση που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 27 του Σεπτέμβρη στον ίδιο χώρο, μετατέθηκε για να μπορέσουν όλοι οι αντιστασιακοί και οι φίλοι της Αντίστασης να συμμετάσχουν στο μεγάλο χτεσινό αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος της εκδήλωσης θα ανοίξει η Αρετή Μήτση στις 6.30 μμ, ενώ τραγούδια του αγώνα θα αποδώσει η χορωδία της ΠΕΑΕΑ στις 6.40.μμ. Θ' ακολουθήσει χαιρετισμός από εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Αθηνών και, στις 7.05, θα γίνει η κεντρική ομιλία από την Ευδοκία Λιβαδά.

Στη συνέχεια, στις 7.30 μμ, προβλέπεται καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή της χορωδίας και Μαντολινάτας του Συλλόγου Φαρακλάδων «Η ΕΥΓΕΡΟΣ» Κεφαλονιάς, υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Μπαρμπάτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ