Τρίτη 6 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ανεπαρκή τα νοσοκομεία στη Βοιωτία

Ανακοίνωση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο εθνικό οδικό δίκτυο, αλλά και την ελλιπέστατη υποδομή των δημοσίων νοσοκομείων στη Βοιωτία, έφερε στην επιφάνεια το τελευταίο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στο Κάστρο του Νομού Βοιωτίας.

Τα παραπάνω επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Βοιωτίας του ΚΚΕ και καλεί τους μαζικούς φορείς και τους εργαζόμενους να κινητοποιηθούν για να διεκδικήσουν την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων.

"Στο Νοσοκομείο της Θήβας οι φιλότιμες και - πολλές φορές - υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού δεν αρκούν", σημειώνει στην ανακοίνωση και τονίζει την ανάγκη δημιουργίας, το συντομότερο δυνατόν, νέου νοσοκομείου που θα είναι πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο με το απαραίτητο προσωπικό. Το Νοσοκομείο της Θήβας "καλύπτει όχι μόνο τροχαία δυστυχήματα, αλλά και εργατικά, αφού η περιοχή έχει πολλά εργοστάσια", προσθέτει.

Για το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Λιβαδειάς αναφέρει ότι, ενώ έχει κτιστεί με σύγχρονες προδιαγραφές, δεν μπορεί να λειτουργήσει εξαιτίας της έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και τονίζει: "Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα δημόσια νοσοκομεία. Με την πολιτική της ενισχύει την ιδιωτική πρωτοβουλία και στον τομέα της υγείας, τους μεγαλογιατρούς και κλινικάρχες, σε βάρος της δημόσιας υγείας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ