Τρίτη 6 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πληρώθηκαν με "λόγια της Βουλής"

Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ

Το πρόβλημα της μη πληρωμής στις μετακινήσεις εκτός έδρας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ επανέφεραν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Απ. Τασούλας και Μ. Μπόσκου με Ερώτησή τους προς τον υπουργό Υγείας - Πρόνοιας Κ. Γείτονα.

Η κατάσταση αυτή συνεχίζεται απ' τον Ιούνη του 1996, επισημαίνουν οι βουλευτές του ΚΚΕ και υπενθυμίζουν ότι στις 8.1.1997 - κατά τη διάρκεια της συζήτησης Ερώτησης του ΚΚΕ στη Βουλή - ο "υπουργός είχε απαντήσει ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και θα λυθεί άμεσα, αλλά μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι δεν πληρώθηκαν".

Ο Απ. Τασούλας και η Μ. Μπόσκου ερωτούν τον Κ. Γείτονα γιατί, παρά τις δεσμεύσεις του, δεν έχει αντιμετωπιστεί το οξυμένο πρόβλημα και πότε πρόκειται να λυθεί, "ώστε να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους και να μη μείνουν μόνο λόγια οι σχετικές διαβεβαιώσεις που δόθηκαν ενώπιον της Βουλής". Τέλος, ερωτούν τον υπουργό αν η κυβέρνηση θα συνεχίσει να αναγκάζει τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ να εργάζονται χωρίς να πληρώνονται και μάλιστα στην πραγματικότητα αναγκάζονται να πληρώνουν απ' την τσέπη τους προκειμένου να κάνουν τη δουλιά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ