Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΘΗΝΑ:

ΣΗΜΕΡΑ

- Ο Θεοχ. Παπαμάργαρης θα επισκεφτεί στις 7.30 π.μ. το Νομισματοκοπείο, στις 9 π.μ. το Μηχανογραφικό Κέντρο της Εμπορικής Τράπεζας και στις 12 μ. το Μηχανογραφικό Κέντρο της Τράπεζας της Ελλάδος.

- Στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας στις 9 π.μ. ο Νίκος Μπατιστάτος.

- Ο Γ. Σκιαδιώτης θα επισκεφτεί στις 6 π.μ. τους εργάτες του Δήμου Βύρωνα και στις 12.30 μ.μ. το εργοστάσιο "Φυρογένης".

- Οι Χρ. Σταμούλος και Γ. Τζώρτσος στις 8 π.μ. στις υπηρεσίες του ΤΕΟ (Πατησίων) και στις 9 π.μ. το εργοστάσιο του ΕΤΜΟΑ στις Τρεις Γέφυρες. - Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αποκατάστασης Τυφλών στις 9 π.μ. οι Χ. Χουρδάκης,Σ. Μαντζουράνης και η Τ. Ευαγγελοπούλου.

- Ο Γ. Μαυρίκος στις 9 π.μ. τον ΟΑΕΔ στο Καλαμάκι και στις 11 π.μ. το "Κέτερινγκ" της "Ολυμπιακής".

- Στο ΜΙΝΙΟΝ στις 12 μ. οι Π. Βαμβακάς και Χρ. Τσεντούρου.

- Ο Γιώτης Μανωλάκος στις 9 π.μ. το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμιγκ και στις 12 μ. το νοσοκομείο Παπαδημητρίου.

- Στο Πολυτεχνείο στις 10 π.μ. οι Δημ. Μπαρτζώκας και Παν. Παλαβός.- Η Χρ. Τσεντούρου στις 6 π.μ. τους εργάτες του Δήμου Περιστερίου και στις 10 π.μ. το εργοστάσιο ιματισμού "Ελευθεριάδης".

- Ο Γ. Σταυρόπουλος στις 10.15 π.μ. το εργοστάσιο AEG και στις 11.30 π.μ. το εργοστάσιο "Πολέμης - Δράκος ΑΕ".

- Το εργοστάσιο ιματισμού ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ στις 10.30 π.μ. ο Ευθ. Ευθυμίου.- Στο ΕΘΝΟΣ και στα λιθογραφεία της περιοχής Μεσογείων στις 12 μ. ο Τέλης Γόντικας.

- Στη ΔΕΗ Καλλιθέας στις 7 π.μ. ο Π. Πάλμος.

- Στους εργάτες Δήμου Ζωγράφου στις 5.30 π.μ. ο Γ. Θεοδώρου.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

Η υποψήφια νομάρχης Πειραιά Ελπίδα Παντελάκη δίνει συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 12 μ. στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, όπου παρουσιάζει το πρόγραμμα της ΝΑΣ. Ο Γιώργος Λαγωνίκας θα περιοδεύσει στο Ρέντη.

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ:

Κλιμάκιο της ΝΑΣ θα επισκεφτεί σήμερα στις 5.30 π.μ. τους εργάτες του Δήμου Ασπροπύργου, ενώ στις 10 π.μ. θα επισκεφθούν την ΠΥΡΚΑΛ Ελευσίνας και στις 8 μ.μ. τη Μαγούλα.

ΑΧΑΪΑ:

Αύριο θα γίνει η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΑΣ στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, με ομιλητή τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

ΛΑΡΙΣΑ:

Σήμερα στις 10.30 π.μ. ο υποψήφιος νομάρχης Γ. Παττάκης,επικεφαλής κλιμακίου, θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά. Στις 11.30 π.μ. θα επισκεφθεί το Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο. Στις 1.45 μ.μ. κλιμάκιο υποψηφίων θα επισκεφθεί την "Εξάλκο". Το απόγευμα ο Γ. Παττάκης θα επισκεφθεί τα χωριά Γερακάρι στις 6.30 μ.μ., Αετόλοφος 7 μ.μ., Ανάβρα 7.45 μ.μ., Μελιβοία 9 μ.μ.

- Οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι Τάσος Τσιαπλές, Τάκης Τσιόγκας, Ηλίας Καραφύλλης, Κική Σκυλλάκου, Αγγελος Σίμος, Θανάσης Χαρισούλης, Θανάσης Βάιος θα περιοδεύσουν στη συνοικία Σουφλαρία. Οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι Θανάσης Σαρδένης και Βασίλης Κατής θα μιλήσουν στις 8 μ.μ. στην Τσαριτσάνη. Οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι Γιώργος Μητρουλιός, Ευριπίδης Πουλαράκης και Μπάμπης Γαλάνης θα περιοδεύσουν στα χωριά Ζ. Πηγή, Κρήνη, Βαμβακού, Ρευματιά, Σιτόχωρο, Δασόλοφος, Βασιλικά, Πολυδάμειο, Ρήγαιο.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ:

Αύριο στις 9.00 μ.μ. θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Θήβας, ο υποψήφιος νομάρχης Λουκάς Λιάκος.Μεθαύριο, Πέμπτη στις 8.00 μ.μ. θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΑΣ, στην πλατεία Λιβαδειάς, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος νομάρχης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ