Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Παλιάς Κοκκινιάς πραγματοποιεί σήμερα στις 10.30 π.μ. ο Παναγιώτης Σαλπέας.Στις 6.00 μ.μ. θα επισκεφτεί την Καστέλα και το Μικρολίμανο.

ΠΕΡΑΜΑ: Η Δημοτική Κίνηση "Πέραμα Σύγχρονη Πόλη" εγκαινιάζει σήμερα Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. το εκλογικό της κέντρο, που βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Ελευθερίας με τη λεωφόρο Ειρήνης. Θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου, ενώ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, υποψήφιος δήμαρχος και σημερινός δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Πατσιλινάκος θα παρουσιάσει την αναπτυξιακή πρόταση της Κίνησης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Η "Δημοτική Προοδευτική Κίνηση" διοργανώνει συγκέντρωση σήμερα στις 8 μ.μ., στα γραφεία της Κίνησης (Καλυψούς 24), με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Αλέξη Παπαϊωάννου.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Η "Ενωτική Αγωνιστική Πορεία - Συνεργαζόμενοι" διοργανώνει συγκέντρωση σήμερα στις 7 μ.μ. στην "Αιολία", με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Κατημερτζή.

ΑΙΓΙΝΑ: Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης" σήμερα στις 7 μ.μ., στην οδό Ιωάννου Γκίκα 6, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Κοττάκη.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κλιμάκιο της "Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης" περιοδεύει σήμερα, στις 10 π.μ., στην περιοχή Τσαγκαράδικα, στις 9.00 π.μ. στις δημόσιες υπηρεσίες και στις 6 μ.μ. στο Δάσος Χαϊδαρίου. Αύριο στις 6.15 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Περιοδεία στην ΠΥΡΚΑΛ στις 10 π.μ. πραγματοποιεί σήμερα η "Προοδευτική Αγωνιστική Κίνηση" και στις 7 μ.μ. στη συνοικία "Παράδεισος".

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σήμερα, στις 10 π.μ., κλιμάκιο της "Δημοτικής Αναγέννησης" θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά Κεφαλληνίας και στις 6 μ.μ. στο Κέντρο του Δήμου Αγ. Αναργύρων.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση" διοργανώνει συγκέντρωση σήμερα στα Νταμαράκια. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Σατζαρίδης.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αύριο, κλιμάκιο της Κίνησης "Ανθρώπινη Πόλη" θα κάνει εξόρμηση στους εργάτες καθαριότητας του δήμου, ενώ την Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση στο Κοντόπευκο, σε καφενείο στην οδό Χίου.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Συγκέντρωση πραγματοποιεί η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία",σήμερα, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δέγλερη, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Σοφό.Αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κολοκοτρώνη στην Ανθούπολη, στις 7 μ.μ., με τον ίδιο ομιλητή.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Συζήτηση για την παιδεία πραγματοποιεί σήμερα, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η "Δημοκρατική Συνεργασία", στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΙΛΙΟΝ: Σήμερα στις 7.30 μ.μ. η "Δημοκρατική Ενότητα Ιλίου" διοργανώνει συγκέντρωση στην περιοχή της Παλατιανής, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Τριανταφύλλου.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Σήμερα στις 7 μ.μ. η "Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης" διοργανώνει συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Ιωάννου, με ομιλητή τον δήμαρχο Γ. Γιώγο.Αύριο την ίδια ώρα διοργανώνει συγκέντρωση στην περιοχή "πεύκα Βέρδη".

ΤΑΥΡΟΣ: Περιοδεία σε εργοστάσια της περιοχής πραγματοποιεί σήμερα κλιμάκιο της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"". Παράλληλα θα γίνουν συγκεντρώσεις σε γειτονιές της πόλης.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Αύριο στις 8 μ.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος της "Δημοκρατικής Προοδευτικής Ιωνίας"Παναγιώτης Τσουκαλάς θα μιλήσει στην Καλογρέζα, στην πλατεία Αναπήρων και την Παρασκευή στον Περισσό στις 8 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο (Αιμ. Γρεβενών).

ΜΟΣΧΑΤΟ: Συγκέντρωση διοργανώνει αύριο στις 6 μ.μ. στη διασταύρωση των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Μακρυγιάννη,η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία",με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Πουντίδη.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Γαλατσίου" θα κάνει συγκέντρωση στις 7 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Σωκράτους και Λέσβου (παλαιό τέρμα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ