Τετάρτη 24 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση της ΚΟΘ του ΚΚΕ με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη και τους πολίτες της συζήτησε προχτές αντιπροσωπεία της ΝΕ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ με την Εκτελεστική Επιτροπή του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε στο ΕΚΘ τονίστηκε ιδιαίτερα το πρόβλημα της ειρήνης στην περιοχή και οι καταστροφικές συνέπειες από τον πόλεμο στη γειτονική Γιουγκοσλαβία, καθώς και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβουν οι φορείς της πόλης για σειρά αντιπολεμικών εκδηλώσεων.

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ Ν.Γιαννόπουλος, ο γενικός γραμματέας Θόδωρος Κυριακίδης, αλλά και όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΚΘ, στάθηκαν στην αναγκαιότητα που υπάρχει για διάλογο με όλους τους φορείς της Θεσσαλονίκης, στη βάση εξεύρεσης λύσεων για τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που η κοινωνία της πόλης αντιμετωπίζει. Κατόπιν η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημέρωσε την ΕΕ του ΕΚΘ για τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου του Κόμματος.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι είναι χρήσιμο και αναγκαίο να συνεχιστεί ο διάλογος μεταξύ τους σε ειλικρινή βάση και με αλληλοσεβασμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ