Τετάρτη 24 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Με επιτυχία το ξεκίνημα

Τις μεγάλες δυνατότητες για σημαντική άνοδο της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη», έδειξε η μεγάλη εξόρμηση που πραγματοποίησαν οι κομμουνιστές, οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ και οι ΚΝίτες της Πελοποννήσου για τη διακίνηση της εφημερίδας με τις αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου στην περιοχή.

Η ΚΟ Δυτικής Πελοποννήσου, που καλύπτει τους νομούς Αχαΐας, Κορίνθου, Ηλείας, Ζακύνθου κλπ., διακίνησε περισσότερα από 3.500 φύλλα «Ριζοσπάστη», λίγα περισσότερα και από τα φύλλα που διακινήθηκαν με τη μεγάλη πανεξόρμηση με τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο. Ιδιαίτερη προσπάθεια γίνεται για τη διακίνηση της εφημερίδας σε εργασιακούς χώρους, όπως στην Πάτρα, όπου υπήρξε και σχετική ανταπόκριση των εργαζομένων.

Η εξόρμηση συνεχίστηκε και τις επόμενες της Κυριακής μέρες, τόσο με το κυριακάτικο, με στόχο να φθάσουν οι αποφάσεις του συνεδρίου σε περισσότερους εργαζόμενους, όσο και με το καθημερινό φύλο του «Ρ». Κι αυτό με σκοπό, όχι μόνο να αυξηθεί η κυκλοφορία, αλλά και να σταθεροποιηθεί σε μεγάλο αριθμό φύλλων. Κάτι, που κρίνεται αναγκαίο για την ενημέρωση και των κομμουνιστών και των εργαζομένων, γενικότερα, με τις θέσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ και για την αποτελεσματικότερη πάλη τους για τα λαϊκά συμφέροντα.

Περί τα 2.300 φύλλα «Ριζοσπάστη» διακίνησε, την περασμένη Κυριακή, η ΚΟ Αν. Πελοποννήσου στους τέσσερις νομούς: Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας και Λακωνίας. Το κλίμα που συνάντησαν οι σύντροφοι στις πόλεις και τα χωριά των νομών ήταν ιδιαίτερα θετικό. Και η προσπάθεια για να φθάνει ο «Ρ» σ' όλα τα χωριά, στους εργασιακούς χώρους, σε όλο και περισσότερους αναγνώστες και, πρώτα απ' όλους, στους κομμουνιστές, στους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, συνεχίζεται οργανωμένη και με σχέδιο. Και αφορά, τόσο το κυριακάτικο, όσο και το καθημερινό φύλλο του «Ριζοσπάστη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ