Τετάρτη 19 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Το πρόγραμμα των διαδηλώσεων
  • Για την πρώτη μέρα του πολέμου το ΠΑΜΕ, η ΕΕΔΥΕ και η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» καλούν όλες τις δυνάμεις να συγκλίνουν στις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος κι από εκεί με πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία.
  • Για το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 4 μ.μ. το Συντονιστικό Σωματείων, Συνδικάτων και Συνδικαλιστών της Αθήνας, η ΕΕΔΥΕ και η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» καλούν κατευθείαν σε συγκέντρωση στην αμερικάνικη πρεσβεία.
  • Για την Παρασκευή 21 Μάρτη υπάρχει ήδη η πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει το ΠΑΜΕ (κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, πρώην Κοτζιά), καθώς επίσης το πανελλαδικό κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μετά από σχετική απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ. Στη Θεσσαλία η κινητοποίηση έχει παλλαϊκά χαρακτηριστικά καθώς απόφαση έχουν πάρει και οι αγρότες.
  • Για το πρώτο Σάββατο του πολέμου - ίσως αυτό το Σάββατο 22 Μάρτη - στη 1 το μεσημέρι οργανώνεται συλλαλητήριο στα Προπύλαια κι από κει πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία από το Συντονιστικό Σωματείων Συνδικάτων και Συνδικαλιστών Αθήνας, την ΕΕΔΥΕ και τη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ