Τετάρτη 19 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Οργώνουν Πελοπόννησο - Κεφαλονιά οι κομμουνιστές

Περιοδείες θα πραγματοποιήσουν από σήμερα στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και την Κεφαλονιά στελέχη και μέλη του ΚΚΕ, με στόχο τον ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίας στην περιοχή ενάντια στον άδικο ιμπεριαλιστικό πόλεμο σε βάρος του λαού του Ιράκ.

Συγκεκριμένα, στην Πάτρα, σήμερα Τετάρτη:

- Στις 5.45 π.μ. εξόρμηση - περιοδεία στη Βιομηχανική Ζώνη της πόλης.

- Στις 6.25 π.μ. περιοδεία στο πολυκατάστημα «ΚΑΡΦΟΥΡ», στα νοσοκομεία «Αγιος Ανδρέας» και νοσοκομείο του Ρίου, με επικεφαλής το μέλος της ΕΠ Κ. Γεροπαναγιώτη, στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο και στέλεχος του Κόμματος Κώστα Πελετίδη.

- Στις 7 π.μ. σε εργοτάξια της περιοχής, με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΝΕ Αχαΐας Κώστα Μπάτσικα.

Σε συνεργεία του Δήμου Πάτρας:

- Στις 6.45 π.μ. στα Κηπάρια, ο Αντρέας Αντωνόπουλος, μέλος της ΝΕ Αχαΐας.

- Στις 7 π.μ. στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων, ο Τάκης Σκιαδάς, μέλος της ΝΕ Αχαΐας.

- Στις 7 π.μ. στα τεχνικά συνεργεία, ο Χρήστος Κορδάς, δημοτικός σύμβουλος. Επίσης, κλιμάκια της ΝΕ θα επισκεφθούν νυχτερινά σχολεία, δημόσια ΙΕΚ, ΟΑΕΔ.

Αύριο Πέμπτη:

- Τις πρωινές ώρες, στελέχη του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στη Νομαρχία, στο υπουργείο Πολιτισμού, στον ΟΣΕ, στα νοσοκομεία Θώρακα, «Καραμανδάνειο», Προνοιακά Ιδρύματα.

- Το απόγευμα, συγκεντρώσεις σε χωριά και συγκεκριμένα στο Μαυρίκι και στα Κουνινά στις 6.30 μ.μ.

Μεθαύριο Παρασκευή:

- Συγκεντρώσεις το απόγευμα στα χωριά Δάφνες, Ροδοδάφνη, Λουσικά, Αχαϊκό και Ανω - Κάτω Αλισσός.

Στην Κόρινθο:

- Στις 9 π.μ. περιοδεία κλιμακίου της ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Ειρήνη Ακαρέπη σε Νοσοκομείο, Νομαρχία, Δημαρχείο Κορίνθου. Την ίδια ώρα, περιοδεία κλιμακίου της ΝΕ, με επικεφαλής τον Ηλία Μπράβο, σε Κιάτο και Ξυλόκαστρο. Στις 6.30 μ.μ. περιοδεία - ομιλία σε Αρχαία Κόρινθο και στις 9 μ.μ. στο καζίνο Λουτρακίου.

Στην Κεφαλονιά:

- Στελέχη του Κόμματος θα περιοδεύσουν το πρωί στη Νομαρχία, στο Νοσοκομείο, στις τράπεζες και τα καταστήματα στο Αργοστόλι, ενώ στο Ληξούρι θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στο ιχθυοτροφείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ