Τετάρτη 19 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Παλλαϊκός ξεσηκωμός

Motion Team

Το κύμα αντιδράσεων την πρώτη μέρα του πολέμου θα απλωθεί σε κάθε χώρο δουλιάς και μόρφωσης, στις γειτονιές, παντού στη Μακεδονία και τη Θράκη.

-- Σε παλλαϊκό ξεσηκωμό την ημέρα έναρξης του πολέμου, και σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Αγαλμα του Βενιζέλου, καλούν το λαό της Θεσσαλονίκης η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», το Βαλκανικό ΑντιΝΑΤΟικό Κέντρο, η ΕΔΥΕΘ, η Αντιπολεμική Επιτροπή Φορέων Θεσσαλονίκης, το ΠΑΜΕ. Εργατικά σωματεία έχουν ήδη πάρει απόφαση για απεργία την ημέρα κήρυξης του πολέμου: Συνδικάτο Οικοδόμων, Συνδικάτο Καπνεργατών Παγκαπνεργατικό, Συνδικάτο Δέρματος, Σωματείο Εργαζομένων στις Χημικές Βιομηχανίες, Ενωση Εμποροϋπαλλήλων, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Σωματείο Τεχνικών Ανελκυστήρων, Ενωση Βαφέων.

-- Στις Σέρρες σε συγκέντρωση τις 10 το πρωί στην πλατεία ελευθερίας καλούν η Επιτροπή Ειρήνης, το ΠΑΜΕ, η Ενωση Μουσικών και άλλοι φορείς.

-- Στην Αλεξανδρούπολη στις 10.30 το πρωί έξω από το Δημαρχείο.

-- Στο Κιλκίς το σωματείο δημοτικών υπαλλήλων καλεί σε συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Ειρήνης.

-- Στην Κοζάνη σε συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία καλεί το Κέντρο Αντιπολεμικής Δράσης. Στο μεταξύ απόφαση για απεργία έχει πάρει το Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης.

-- Στην Κατερίνη η Επιτροπή Ειρήνης καλεί σε συγκέντρωση στις 7μμ στο σιντριβάνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ