Παρασκευή 6 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ
Σταθμός η κυριακάτικη εξόρμηση με το «Ρ»

Κατά 12,61% καλύφθηκε ήδη από την πρώτη βδομάδα, το συνολικό πλάνο της ΚΝΕ για τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση προς τιμή του 8ου Συνεδρίου της Οργάνωσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβρη του 2001. Η εξόρμηση πραγματοποιείται τους μήνες Απρίλη - Μάη και ήδη τα όργανα και οι οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν σχεδιάσει το άνοιγμα της οργάνωσης, ώστε το κουπόνι να φτάσει σε όλους τους χώρους νεολαίας, σε χιλιάδες νέους και νέες. Ενας πρώτος κι ιδιαίτερος σταθμός σ' αυτή τη μάχη θα είναι η Κυριακάτικη πανεξόρμηση των οργανώσεων της ΚΝΕ με τον «Ριζοσπάστη», το «Οδηγητή» και το κουπόνι του Συνεδρίου.

Η καθιερωμένη άμιλλα μεταξύ των οργανώσεων της ΚΝΕ για την κάλυψη των πλάνων που έχουν βάλει έχει φέρει στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής τις Οργανώσεις του Εξωτερικού που κάλυψαν το πλάνο τους κατά 20,25%. Ακολουθούν η οργάνωση Θεσσαλίας με 18,41%, η οργάνωση της Αθήνας με 17,56%, η οργάνωση Θεσσαλονίκης με 16% και η οργάνωση της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 15%.

Πιο αποφασιστικά στη μάχη για την κάλυψη και υπερκάλυψη των φιλόδοξων στόχων τους και τη διεκδίκηση της τιμητικής «πρωτιάς» μπροστά στο Συνέδριο της ΚΝΕ, μπαίνουν και όσες οργανώσεις έχουν μείνει πιο πίσω στην άμιλλα, επιταχύνοντας τους ρυθμούς τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ