Παρασκευή 6 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
Ανέξοδη πλειοδοσία «ευαισθησίας»

Σε πλειοδοσία «κοινωνικής ευαισθησίας» επιδόθηκε ο Κ. Καραμανλής απαντώντας στις χτεσινές κυβερνητικές εξαγγελίες-απάτη, επιχειρώντας με τη σειρά του να παρουσιάσει πιο φιλολαϊκό προσωπείο με την ίδια όμως νεοφιλελεύθερη πολιτική!

Από τη Σόφια ο πρόεδρος της ΝΔ επέκρινε τον Κ. Σημίτη ότι προσπαθεί να παρουσιαστεί ως κοινωνικά ευαίσθητος, ενώ είναι βέβαιο, όπως είπε, ότι η κυβέρνηση, πανικόβλητη, χωρίς σχέδιο, με προχειρότητα και ερασιτεχνισμό, προσπαθεί να καλύψει «μαύρες τρύπες«», που η ίδια δημιούργησε. Ο Κ. Καραμανλής κατήγγειλε ως εμπαιγμό τα όσα εξήγγειλε χτες ο Κ. Σημίτης για τα 2,5 εκατομμύρια Ελληνες, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, τους ανέργους, τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους αγρότες. Καταλήγοντας είπε ότι «εκείνο που χρειάζεται είναι συγκεκριμένο, στρατηγικό σχέδιο», δηλαδή ένα «συμβόλαιο εμπιστοσύνης» του λαού με τη ΝΔ!..

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ζήτησε τη διεξαγωγή προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης στη Βουλή με θέμα την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ