Κυριακή 20 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των Κομματικών Οργανώσεων
  • Η ΑΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση σήμερα Κυριακή, στις 11 το πρωί, στον κινηματογράφο «Φίλιππος», με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και διευθυντή του «Ριζοσπάστη».
  • Σήμερα, Κυριακή ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει στην εκδήλωση της Κομματικής Οργάνωσης Χολαργού του ΚΚΕ, στις 10.30 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.
  • Επίσης, σήμερα Κυριακή ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Σαλαμίνας του ΚΚΕ, στο ξενοδοχείο «Γαβριήλ» στο Αιάντειο, στις 11 το πρωί.
  • Αύριο Δευτέρα ο Σπ. Χαλβατζής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Περάματος του ΚΚΕ, στα γραφεία της (Λ. Ειρήνης 73) στις 7μ.μ.
  • Αύριο Δευτέρα ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει σε συγκέντρωση - συζήτηση, που διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Θριασίου - Μεγαρίδος της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ, στις 6.30μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας.
  • Την Τετάρτη, 23/2, ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα είναι ο εισηγητής σύσκεψης επιστημόνων που διοργανώνει η Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στις 8.30μ.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών, Κάνιγγος 27.
Αλλες δραστηριότητες
  • Η ΚΟ Παιδείας 5ου Διαμερίσματος - Γκράβας και ηΤΟ Γκράβας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - σύσκεψη, με θέμα «Οι βουλευτικές εκλογές που έρχονται και το πολιτικό σκηνικό μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν», σήμερα Κυριακή, στις 6μ.μ., στα γραφεία των Οργανώσεων, στην οδό Πατησίων 280.

Αύριο Δευτέρα, η ΚΟ Ταύρου του ΚΚΕ καλεί στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει, στις 6.30μ.μ., στο Δημαρχείο Ταύρου.

Αύριο, Δευτέρα, στις 6μ.μ. διοργανώνεται στην ΚΟΑ, Κοτοπούλη και Βερανζέρου, σύσκεψη Ηπειρωτών, με θέμα τις βουλευτικές εκλογές.

Την Τρίτη, 22/2, η ΚΟΒ Κόκκινου Μύλου Μενιδίου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση για την εκλογική διακήρυξη του Κόμματος, στις 6.30μ.μ., με ομιλητή τον Χ. Καράτσαλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στον Εβρο

Τον Εβρο επισκέπτεται από χτες ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας. Σήμερα Κυριακή στις 10 το πρωί θα βρεθεί στο Πύθειο και αμέσως μετά θα επισκεφτεί το Ελληνοχώρι.

Στη Λήμνο

Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει σήμερα περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτη στις εργατικές κατοικίες και στο Ανδρώνι Μύρινας, καθώς και περιοδείες στα χωριά Καμίνια, Ρουσοπούλι και Βάρος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ