Τετάρτη 5 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αυθεντικά

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ είναι πάντα το καλύτερο. Αυτό τουλάχιστον μας είπε χτες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, στη συνέντευξή του που έδωσε στο Ζάππειο, αιτιολογώντας γιατί οι ψηφοφόροι πρέπει να στηρίξουν τη ΝΔ, αφού ούτως ή άλλως πρέπει να εφαρμοστεί φιλελεύθερη πολιτική!

Πράγματι, είναι «ορίτζιναλ» ο πρόεδρος δεν το συζητάμε...

Ομως εμείς θα είμαστε δίκαιοι! Οχι κύριε, δεν μπορείς εσύ, επειδή δηλαδή πέρασες από την ΟΝΝΕΔ και ασχολήθηκες και ολίγον ιδεολογικά με τον «λαϊκό καπιταλισμό» και τα σχετικά να υποτιμάς έτσι τον πρωθυπουργό.

Και τις ιδιωτικοποιήσεις του έκανε ο άνθρωπος, και με το ΝΑΤΟ είναι και την ιδιωτική πρωτοβουλία στηρίζει.

Στο κάτω - κάτω οι πλέον αρμόδιοι, για να μας το πούνε αυτό είναι οι κατ' εξοχήν ενδιαφερόμενοι και ωφελούμενοι από αυτές τις πολιτικές, δηλαδή το μεγάλο κεφάλαιο, τα διαπλεκόμενα ή όπως αλλιώς λέγονται τέλος πάντων.

Κι αυτοί τον εκτιμούν τον Σημίτη, όλα κι όλα!

Αλλωστε, η κίνηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να μας προειδοποιήσει ότι αν βγει στην κυβέρνηση θα μείνει στη θέση του ο Λουκάς Παπαδήμος μάλλον ενισχύει τα παραπάνω.

Δε θα κρατήσει προφανώς μόνο τον Παπαδήμο, αλλά και τις οικονομικές επιλογές του.

Βεβαίως, είτε «ορίτζιναλ», είτε «ιμιτασιόν» ο νεοφιλελευθερισμός είναι... δεδομένος, θα συμφωνήσουμε μαζί του. Γι' αυτό και κάποιοι πρέπει να φροντίσουν να τον κοντράρουν αρχής γενομένης από τις 9 Απρίλη, αλλά και στη συνέχεια.

Ο ελληνικός λαός το έχει καταλάβει αυτό.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ο Λαλιώτης να σχολιάσει την πτώση της μετοχής της Microsoft στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία παρέσυρε και το αμερικανικό χρηματιστήριο; Περίεργο...

Είμασταν βέβαιοι ότι πρόκειται για κάποιο σχεδιασμό σκοτεινών κύκλων να επηρεάσουν το ελληνικό χρηματιστήριο και να πλήξουν την κυβερνητική πολιτική...


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ