Τετάρτη 5 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με χρήματα του ΓΣ Περιστερίου συνεστιάσεις υποψηφίων

Καταγγελία της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Περιστερίου»

 

Μέχρι και τα χρήματα των δημοτών «αξιοποιούν» ορισμένοι υποψήφιοι του δικομματισμού για να προβληθούν, με τη συνέργεια, βέβαια, αυτών που τους υπηρετούν και ελπίζουν στις υποσχέσεις τους για ανταλλάγματα. Χαρακτηριστική, όσο και πρωτοφανής στην ιστορία του Περιστερίου, είναι η περίπτωση που καταγγέλλει η παράταξη «Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία».

Με χρήματα του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου (ΓΣΠ), η Διοίκησή του (συγκεκριμένα του τμήματος μπάσκετ) διοργάνωσε μέσα στην προηγούμενη βδομάδα, τρεις συνεστιάσεις υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Η πρώτη με τον Κ. Κουλούρη, η δεύτερη με τον Κ. Γείτονα - αμφότεροι του ΠΑΣΟΚ - και η τρίτη με τους Γ. Μεϊμαράκη και Μ. Λιάπη, από τη ΝΔ. Τόσο ο δήμαρχος Θ. Δημητρακόπουλος, που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ, όσο και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, Α. Παχατουρίδης, έσπευσαν προχτές να βγάλουν τα «σπασμένα» του ΓΣΠ και να επιβεβαιώσουν, έτσι, την υποτέλειά τους σε προεκλογικές σκοπιμότητες. Αμφότερες οι παρατάξεις, στην προχτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ψήφισαν την ... έκτακτη ενίσχυση του ΓΣΠ, με 15 εκατομμύρια δραχμές (τόσο φαίνεται στοίχισαν στο Δήμο και τους δημότες οι συνεστιάσεις) και του «Ηρακλή» με 5 εκατομμύρια. Στα άλλα περιστεριώτικα σωματεία δε δόθηκε τίποτα...

Σε ανακοίνωσή της, η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Περιστερίου» καταγγέλλει πως «δυστυχώς, για πρώτη φορά στο Περιστέρι, υπήρξε διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας, που έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι προεκλογικής προτίμησης, αγνοώντας το κοινωνικό σύνολο των Περιστεριωτών». Σχολιάζοντας τη στάση του δημάρχου και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, η παράταξη σημειώνει: «Ολως περιέργως ο Θ. Δημητρακόπουλος και ο ...αντίζηλός του, Α. Παχατουρίδης, τα βρήκαν σε όλα. Ελειψε ο σεβασμός στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στα υπόλοιπα περιστεριώτικα σωματεία». Και καταλήγει, απευθυνόμενη στους παραπάνω: «Οι Περιστεριώτες αθλητές και οι γονείς τους, όπως και οι υπόλοιποι αθλητικοί παράγοντες, θα σας εμπιστεύονται πλέον για το ...ανάστημά σας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ