Τετάρτη 5 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
«Μαύρο» στο δικομματισμό, ψήφο στο ΚΚΕ

Σε ανακοίνωσή τους, που υπογράφουν δεκάδες εργολάβοι - ηλεκτρολόγοι από την Αθήνα, τονίζονται τα παρακάτω:

«Οι εκλογές της 9ης Απριλίου έφτασαν!!! Αυτό εκτός των άλλων μας το θυμίζουν κάθε στιγμή τα δεκάδες τηλεοπτικά σποτ και ανακοινώσεις που προσπαθούν να μας πείσουν ή ότι ζούμε σε μια άλλη χώρα όπου όλα είναι "αγγελικά πλασμένα" ή ότι αν ψηφίσουμε τον άλλο "μεγάλο" του δικομματισμού αύριο θα ζήσουμε σε μια χώρα όπου θα είναι όλα καλύτερα. Εκείνο που δε μας λένε, είναι, για ποιον θα είναι καλύτερα.

Εμείς όμως συνάδελφοι γνωρίζαμε και γνωρίζουμε καλά ότι η πράσινη ή μπλε εκδοχή της ίδιας πολιτικής που εφαρμόζεται χρόνια τώρα, μάς έχει φέρει στο χείλος της καταστροφής.

Είναι υπεύθυνη για την ανεργία που μαστίζει, είναι υπεύθυνη για τα "χρυσά κουτάλια" που μας υπόσχονταν και που ακόμα τα "περιμένουμε".

Είναι υπεύθυνη για την ΟΝΕ που έφερε τους εργαζόμενους στα γνωστά αποτελέσματα, είναι υπεύθυνη για τον πόλεμο που μας τον έφερε μέσα στο σπίτι μας, είναι υπεύθυνη για τη βία και την καταστολή που καθημερινά βρίσκουμε μπροστά μας στην παραμικρή διεκδίκηση που επιχειρούμε.

Εμείς οι εργολάβοι ηλεκτρολόγοι της Αθήνας, μαζί μ' όλους τους ΕΒΕ, ζούμε καθημερινά και από πρώτο χέρι τις καταστρεπτικές συνέπειες αυτής της πολιτικής.

Γι' αυτό σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία σε τούτες τις εκλογές η στήριξη του ΚΚΕ, το μαύρισμα των κομμάτων του δικομματισμού.

Είναι αναγκαία η στήριξη του ΚΚΕ ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές ή άλλες διαφωνίες που μπορεί να έχει ο καθένας μας γιατί το ΚΚΕ στάθηκε αταλάντευτος υποστηριχτής των αγώνων μας.

Γιατί το ΚΚΕ κατήγγειλε τον πόλεμο και τον αντιπάλεψε μ' όλες τις δυνάμεις του. Γιατί το "ΜΑΥΡΟ" στα κόμματα του δικομματισμού, δίνει νέα δύναμη στους εργαζόμενους και ανοίγει το δρόμο για το κτίσιμο του ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

ΤΩΡΑ ΚΚΕ

Το κείμενο υπογράφουν οι:

Σιάμος Νικόλαος, Μέλος ΔΣ ΣΕΗΕΑ/ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΓΓΟΛ. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

Τσινές Αθανάσιος, Μέλος ΔΣ ΣΕΗΕΑ

Χιόνης Γεράσιμος, Μέλος ΔΣ ΣΕΗΕΑ

Μπούρδας Γεώργιος, Ηλεκτρολόγος

Καραφύλλας Μιχάλης, Μέλος ΔΣ Ταμείου Αρωγής Ηλεκτρολόγων

Λάκκας Χρήστος, Πρόεδρος ΔΣ Ταμείου Αρωγής Ηλεκτρολόγων

Μπότης Γρηγόρης, Ηλεκτρολόγος

Λουκίσας Ηρακλής, Ηλεκτρολόγος

Μακρής Ηλίας, Ηλεκτρολόγος

Μούτσιος Κώστας, Μέλος ΔΣ Ταμείου ΑΡΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

Σπανός Βασίλης, Ηλεκτρολόγος

Μούτσιος Στέφανος, Ηλεκτρολόγος

Στρατής Δημήτρης, Μέλος ΔΣ ΣΕΗΛΕ (Συνεταιρισμός Ηλεκτρολόγων)

Ρούσσος Γιώργος, Μέλος ΔΣ

Κατοίκος Θωμάς, Μέλος ΔΣ

Μοσχόπουλος Σπύρος, Ηλεκτρολόγος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ