Τετάρτη 5 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
Κάλεσμα αντίστασης και αντεπίθεσης

Οι γυναίκες της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ από τις συνοικίες της Αθήνας, που πήραν μέρος στη σύσκεψη στις 29-3-2000 στην Αθήνα, στην αίθουσα της ΠΕΑΕΑ, με την υποψήφια Χριστίνα Τσεντούρου, έφεραν το μήνυμα ότι οι αντιστασιακές γυναίκες οπλισμένες με τις αγωνιστικές τους παραδόσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να δώσουν οι εκλογές στις 9/4 μήνυμα αντίστασης κατά της Νέας Τάξης.

Να καταδικάσουν το ΝΑΤΟ που ματοκύλισε τη Γιουγκοσλαβία, με αντιμέτωπους στον άνισο αυτό πόλεμο, τον άμαχο πληθυσμό.

Να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ που συμμετείχαν και στήριξαν τον πόλεμο αυτό.

Να καταδικάσουν με την ψήφο τους την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και τα κατασταλτικά μέτρα, που στόχο έχουν την τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Η σύσκεψη απευθύνει κάλεσμα στις αντιστασιακές γυναίκες, στις οικογένειες αυτών που πέσανε για τη λευτεριά, να συνεχίσουν τον αγώνα, αυτές τις μέρες με το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ στο χέρι, να σπάσουν τη σιωπή των ΜΜΕ και την καπηλεία και ψηφοθηρική επίθεση του ΠΑΣΟΚ στο χώρο των Αντιστασιακών.

Να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, το κόμμα που ήταν ο εμπνευστής, καθοδηγητής και κύριος αιμοδότης του Εθνικού Απελευθερωτικού Αγώνα. Το κόμμα που είναι μπροστάρης στους αγώνες των εργαζομένων, του λαού, ενάντια στην καταιγίδα της Νέας Τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ