Τετάρτη 5 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Στηρίζουν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του Κόμματος

Τη στήριξή τους στο αγωνιστικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ δηλώνουν δεκάδες εκτελωνιστές Πειραιά, οι οποίοι υπογράφουν κείμενο με τίτλο: «Διακήρυξη των εκτελωνιστών Πειραιά για την εκλογική στήριξη του ΚΚΕ». Το κείμενο, όπου γίνεται σαφές ότι η ψήφος των εκτελωνιστών Πειραιά θα είναι κόκκινη, αναφέρει:

«Η γενικότερη οικονομική και κοινωνική πολιτική, που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στο μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού. Εμείς οι εκτελωνιστές, βιώνουμε εδώ και πολλά χρόνια τις συνέπειες των επιλογών, που υπαγορεύονται από τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Η απάντηση στα σημερινά προβλήματα και στην ανασφάλεια του αύριο, που επιτείνεται τραγικά από τα διαφαινόμενα καινούργια αδιέξοδα στα Βαλκάνια, θα δοθεί μέσα από το κτίσιμο μιας μεγάλης συμμαχίας του ελληνικού λαού. Τα κέντρα εξουσίας, που ελέγχονται και καθοδηγούνται από τα δύο μεγάλα κόμματα, για να παρεμποδιστεί ο απεγκλωβισμός των πολιτών από τα ψεύτικα διλήμματα και από τα δόκανα της κινδυνολογίας, θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο, ώστε να ανακοπούν οι θετικές διεργασίες και να παραμείνει ο λαός εγκλωβισμένος στις επιλογές τους.

Στηρίζοντας μαζικά το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, πετυχαίνουμε την καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και των επιλογών της ΝΔ και δείχνουμε καθαρά την αντίθεσή μας στα παραπλανητικά και δόλια διλήμματα, στην επικίνδυνη συναίνεση και το ψέμα ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Κάθε λαός - και ο ελληνικός, πολύ περισσότερο - έχει δικαίωμα να αποφασίζει για το μέλλον του, να επιλέγει με ποιους θα συνεργάζεται, ποιες χώρες θα έχει συμμάχους.

Εμείς οι απλοί άνθρωποι - εκτελωνιστές, ορθώνουμε το ανάστημά μας στον πόλεμο και στην αλλαγή των συνόρων, στα πυρηνικά, στους στρατούς του ΝΑΤΟ και την επέμβαση στα Βαλκάνια και καταδικάζουμε την πολιτική της κυβέρνησης, που μετέτρεψε τη Θεσσαλονίκη και την Κέρκυρα σε σταθμούς διέλευσης φονικών στρατευμάτων. Εχοντας υποστεί, περισσότερο από όλους, τις τραγικές συνέπειες των επιλογών του μεγάλου κεφαλαίου, με τον κλάδο μας να περνάει μαύρες μέρες, θεωρούμε ότι η στήριξη των αγωνιστικών θέσεων του ΚΚΕ είναι χρέος μας σημαντικό.

Το γεγονός ότι στους υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ, στην α` εκλογική περιφέρεια Πειραιά, περιλαμβάνεται ο γνωστός για τους αγώνες του συνάδελφός μας Τ. Χρυσανθακόπουλος, αποδεικνύει ότι το κόμμα αυτό αφουγκράζεται και προβλέπει τα προβλήματά μας και τις αγωνίες μας. Ενα κόμμα που παραμένει ακλόνητος σύμμαχος στις διεκδικήσεις του κλάδου μας».

Το κείμενο υπογράφουν: Δημήτρης ΚΑΛΑΜΑΡΗΣ, Δημήτρης ΓΚΟΥΖΟΣ, Κωνσταντίνος ΜΠΟΥΓΑΣ, Γιάννης ΤΣΑΚΑΛΟΣ, Λ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, Χ. ΚΟΥΤΣΟΣ, Π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Β. ΔΡΙΜΗΣ, Μ. ΓΑΡΕΔΑΚΗΣ, Ελευθερία ΚΟΛΩΝΗ, Κ. ΚΟΥΡΤΕΣΗ, Γιώργος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, Θεολόγος ΜΠΕΗΣ, Π. ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Ερμής ΘΩΜΑΪΔΗΣ, Γιώργος ΜΠΙΡΔΑΣ, Εμμανουήλ ΜΑΝΟΥΖΑΚΗΣ, Χαράλαμπος ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, Παναγιώτης ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, Θεοδόσης ΒΑΓΙΑΣ, Μιχάλης ΣΤΡΟΥΝΤΖΑΣ, Γιώργος ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ, Κατερίνα ΤΖΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, Σ. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ, Κώστας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ, Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Π. ΑΡΒΑΝΙΤΗ, Γιώργος ΠΑΡΑΣΧΟΣ, Νίκος ΒΑΓΙΟΥΛΗΣ, Λ. ΒΛΑΧΟΣ, Γιάννης ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Ζ. ΜΠΑΦΕΡΟΣ, Λ. ΓΡΙΖΟΣ, ΕΥ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, Δημήτρης ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, Κώστας ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, Η. ΚΑΡΑΛΗΣ, Σίμος ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ, Γιώργος ΚΑΝΣΟΣ, Γιάννης ΜΠΟΖΟΣ, Π. ΦΟΦΟΛΟΣ, Παναγιώτης ΑΠΕΡΓΗΣ, Γ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Αυγουστής ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, Ελένη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Μαρία ΜΟΥΣΙΚΟΥ, Ανδρέας ΛΕΚΚΑΣ, Θεόδωρος ΛΑΝΤΑΣ, Κατερίνα ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ, Αννα ΠΑΡΠΑΛΙΑΡΗ, Ελευθερία ΒΩΙΚΟΥ, Μαρία ΓΛΥΝΟΥ, Ελευθερία ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ, Α. ΜΑΚΡΗ, Λ. ΝΙΚΗΤΑΚΗ, Π. ΜΑΡΚΟΥ, Π. ΠΑΝΑΓΝΟΣ, Π.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, Τηλέμαχος ΣΧΕΜΟΣ, Βασίλης ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ιωάννης ΑΓΑΠΗΤΟΣ, Γ. ΓΕΩΡΓΙΝΗΣ, Ι. ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ, Αργύρης ΑΘΑΝΙΤΗΣ, Γιώργος ΜΙΡΑΣΓΙΔΗΣ, Σ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Τ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Φ. ΚΑΛΟΓΙΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, Μ. ΚΟΥΒΑΡΗΣ, Χαράλαμπος ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΒΟΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Τ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Αλέκος ΚΛΑΔΟΣ, Κώστας ΜΟΥΣΙΚΟΣ, Δημήτρης ΔΗΜΟΥ, Γιώργος ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ, Γιώργος ΤΣΑΚΑΛΟΣ, Γρηγόρης ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ