Τετάρτη 5 Απρίλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι μεγάλες διαφορές!

Το μάθαμε και αυτό. Πως το ΠΑΣΟΚ διαφέρει από τη ΝΔ, όσο ο κινηματογράφος με την τηλεόραση, όσο ο Θ. Αγγελόπουλος και ο Ζ. Ντασσέν με τον Στ. Σαρτίνι. Η ρήση ανήκει στον νεοφερμένο εκ Συνασπισμού υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρο Βούγια, και έγινε με αφορμή την «αισθητική» άποψη των συγκεντρώσεων που στήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τους δύο μονομάχους του δικομματισμού.

Φαίνεται πως για τον κ. Βούγια η διαφορά μάλλον έγκειται στα περισσότερα και πιο θορυβώδη πυροτεχνήματα, στο καραβάκι που χρησιμοποίησε ως μεταφορικό μέσο ο πρωθυπουργός και στο χρώμα της χαρτόμαζας και του πλαστικού που εγκαταλείφθηκαν στο κέντρο της πόλης με τη λήξη των συγκεντρώσεων. Ισως, τελικά, αυτό το πράσινο χρώμα για τον κ. Βούγια να είναι πιο κοντά στο ήθος, στην κουλτούρα και τον πολιτισμό που πρεσβεύει. Γι' αυτό πιθανά μεταπήδησε και στο κυβερνών κόμμα, προκειμένου, όπως οι «πρώην σύντροφοί του» του καταλογίζουν, να διασφαλίσει μια βουλευτική θέση από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Οπως και να έχει πάντως, αν αυτή είναι η αισθητική τους να τη χαίρονται. Γιατί, δυστυχώς για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, τα απομεινάρια της συγκέντρωσης και του ΠΑΣΟΚ, ήταν τόνοι από χαρτί και πλαστικό.

Πλαστικό, που δεν ανακυκλώνεται, όπως οι πολιτικές θέσεις και αξίες του κ. Βούγια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ