Παρασκευή 24 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις - συσκέψεις στην περιφέρεια

Με πυρετώδεις ρυθμούς εργάζονται τα μέλη, οι φίλοι και οι συνεργαζόμενοι με το ΚΚΕ, για να φτάσει παντού το κάλεσμα υπερψήφισης των ψηφοδελτίων του. Ψηφοδέλτια μάχης, αντίστασης, «καθρέφτης» μιας ευρείας συσπείρωσης προοδευτικών δυνάμεων. Σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούνται καθημερινά εκατοντάδες περιοδείες, εξορμήσεις, συγκεντρώσεις, συσκέψεις και άλλες εκδηλώσεις για να ακουστεί πλατιά η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτά θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω τις επόμενες μέρες.

Πτολεμαΐδα

Σήμερα, Παρασκευή, στις 6.30μ.μ. στην κεντρική πλατεία, θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση με ομιλητή τον Κώστα Σταμπολίδη, γραμματέα Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Γρεβενά

Σήμερα, Παρασκευή στις 7.30μ.μ., στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν οι Γ. Πατάκης και Δ. Τσιρίκας.

Κιλκίς

Την Κυριακή, στις 7μ.μ., στην πλατεία Ειρήνης θα μιλήσουν οι Κώστας Καζάκος, Κ. Βουλγαρόπουλος και ο Π. Παπαδόπουλος στέλεχος της «Κομμουνιστικής Ανανέωσης».

Αλεξάνδρεια

Την Κυριακή, 7μ.μ., στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν οι Μαρία Μπόσκου και Κώστας Ιακωβίδης.

Αλεξανδρούπολη

Τη Δευτέρα, 7μ.μ., μπροστά στο Δημαρχείο θα μιλήσουν ο Ορέστης Κολοζώφ και ο Πολύμερος Μουλούδης από την «Κομμουνιστική Ανανέωση».

Νάουσα

Τη Δευτέρα, στις 7.30μ.μ. στην κεντρική πλατεία θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μπούτας και θα χαιρετίσουν η Μαρία Μπόσκου και ο Γ. Τσεχελίδης.

Θήβα

Την Τρίτη, στις 8μ.μ., στην κεντρική πλατεία θα μιλήσουν ο Δημήτρης Κουτσούμπας, η Βάσω Γκιόκα και ο Γιώργος Αδαμίδης από την «Κομμουνιστική Ανανέωση».

Σάμος

Η υποψήφια Αγγελική Βαλεοντή - Δεμερτζή καλεί τις γυναίκες για έναν καφέ και συζήτηση για τις εκλογές, την Κυριακή, 26 Μάρτη, στις 11π.μ., στην αίθουσα του Δήμου (πάνω από το ΙΚΑ).

Κάλυμνος

Την Κυριακή η ΚΟΒ Καλύμνου του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο, στις 8μ.μ., με θέμα: «Τα προβλήματα των ανθρώπων της θάλασσας και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσουν οι Γιώργος Τούσσας και Γιάννης Σκυλλάς.

Αρτα

Την Κυριακή, 26 Μάρτη στις 9μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στη ΒΙΓΛΑ στο Μαυρομάτη.

Αγρίνιο

Σήμερα, Παρασκευή ο Σπύρος Στριφτάρης και ο Θ. Κουγκέλης στις 7μ.μ. θα μιλήσουν στη Λεπενού.

Αύριο, Σάββατο, οι Ν. Μωραΐτης, Θ. Κουγκέλης θα μιλήσουν στο Αρχοντοχώρι και τον Μύτικα.

Αρκαδία

Σήμερα, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο Λεωνίδειο, στις 7μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κολοβός.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση στο Αστρος, στις 7μ.μ. με ομιλητές τους Γ. Γούργαρη - Δ. Κολοβό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ