Παρασκευή 24 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στον «902 TV»

Παρακολουθήστε από την τηλεόραση του «902» σήμερα Παρασκευή.

Στις 19.00 «Ενα βιβλίο, μια ιστορία». Στους ήχους... των σελίδων μιας σημαντικής και επίκαιρης έκδοσης, θα μας μεταφέρει ο Θανάσης Παπαρήγας: «Βαλκάνια, 78 ημέρες στόχος του ΝΑΤΟ». Φιλοξενούμενος ο δημιουργός του, δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

«Γιατί το Κοσσυφοπέδιο ήταν πειραματικό εργαστήριο του επόμενου πολέμου της Νέας Τάξης; Γιατί η θηριωδία συνεχίζεται; Γιατί η πανευρωπαϊκή κεντροαριστερά αποδείχτηκε το πρώτο κόμμα του πολέμου; Ολες οι αποδείξεις για τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ στο έγκλημα αυτό». Αυτές είναι μερικές από τις πολύ ενδιαφέρουσες ενότητες του βιβλίου που θα συζητηθούν.

Στις 20.00. Η παρουσίαση της ΝΑΤΟϊκής επέμβασης στη Γιουγκοσλαβία ένα χρόνο πριν, όπως αυτή καταγράφηκε από Βέλγους ρεπόρτερ, καθώς και η προσπάθειά τους να αναλύσουν τα γεγονότα.

Στις 22.00 «Προεκτάσεις», με θέμα: «Η Σύνοδος Κορυφής στη Λισαβόνα». Επιμέλεια - παρουσίαση Κ. Καραχάλιος.

Στις 23.00 Γιουγκοσλαβία ένα χρόνο μετά! Ο πόλεμος δεν τελείωσε... Μια αναδρομή στη ΝΑΤΟϊκή επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας. Ο ανελέητος βομβαρδισμός, τα χιλιάδες θύματα. Η περίοδος κατοχής του Κοσσυφοπεδίου από ΝΑΤΟϊκά στρατεύματα. Η μαχητική παρέμβαση των λαών. Ο ρόλος της ελληνικής κυβέρνησης. Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού.

Ενα αφιέρωμα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη ΝΑΤΟϊκή βομβιστική επίθεση με την επιμέλεια και παρουσίαση της Βούλας Τσιβόλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ