Παρασκευή 24 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΩΞΗ κατά του «Ρ»
ΠΕΑΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τι σόι δικαιοσύνη θα εφαρμόσει ο Ε. Γιαννόπουλος;

Την έντονη διαμαρτυρία τους για την πολιτική αυταρχισμού και τρομοκρατίας της κυβέρνησης εκφράζουν και τα μέλη του παραρτήματος Ελευθέριου - Κορδελιού Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ σε ψήφισμα της γενικής τους συνέλευσης.

«Με οργή και αγανάκτηση - σημειώνουν - καταδικάζουμε ιδιαίτερα τις διώξεις κατά της εφημερίδας, τις απειλές Γιαννόπουλου, τη συνέχιση των αγροτοδικείων, μαθητοδικείων, των διώξεων στελεχών και μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, για τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις κατά του βρώμικου πολέμου των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ κατά του γιουγκοσλαβικού λαού».

Οι αντιστασιακοί καταγγέλλουν την κυβέρνηση στο σύνολό της, κατηγορώντας την ότι έχει την ευθύνη για τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία και αναρωτιούνται: «Τι σόι δικαιοσύνη θα εφαρμόσει ο άνθρωπος που συνεργάστηκε με τους χιτλερικούς φασίστες ενάντια στον ελληνικό λαό; Εκείνος που αποκάλεσε τα σκυλάδικα πολιτιστικά κέντρα και πρακτικά συμπεριφέρεται χυδαία με τις ακατονόμαστες βρισιές και εκφράσεις ενάντια στους πάντες που έχουν διαφορετική απ' αυτόν γνώμη;».

Τέλος, αφού σημειώνουν ότι θα σταθούν στο πλευρό της εφημερίδας, απαιτούν την παύση της δίωξης και προειδοποιούν ότι στις βουλευτικές εκλογές θα ανταμειφθούν με «μαύρο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ