Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δικηγόροι στηρίζουν "Συμπαράταξη"

Τη συμπαράσταση και τη συμπαράταξή τους στο ψηφοδέλτιο της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα" και στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Λεων. Αυδή,εκφράζουν με επιστολή τους 261 δικηγόροι της Αθήνας.

"Ολοι όσοι υπογράφουμε το κείμενο αυτό, πιστεύουμε ότι η ψήφος για την ανάδειξη δημάρχου είναι πολιτική πράξη. Γι' αυτό αρνούμαστε να εγκλωβίσουμε τη δυναμική της σε προσωπικές αντιπαλότητες. Επίσης, η κοινωνική μας ευαισθησία επεκτείνεται πέρα από το χώρο που καταλαμβάνει το παρκαρισμένο μας αυτοκίνητο. Γι' αυτό αγωνιζόμαστε για πολλά περισσότερα. Γι' αυτό θα υποστηρίξουμε και το ψηφοδέλτιο της "Αγωνιστικής Αριστερής Οικολογικής Συμπαράταξης για την Αθήνα", του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Λεων. Αυδή". Οι δικηγόροι υπογραμμίζουν πως ο συνδυασμός του Λεων. Αυδή "εκφράζει την αντίθεσή μας στην πολιτική του αυταρχισμού, της λιτότητας, του περιορισμού της κοινωνικής πρόνοιας, της κατάργησης των εργατικών δικαιωμάτων, της ιδιωτικοποίησης των κοινωνικών αγαθών". Πως "εκφράζει την αντίθεσή μας στην έκπτωση του πολιτικού λόγου, στην υποκατάσταση της δημοκρατίας με την προβολή εικόνων, την ανούσια φλυαρία".

Ακόμα, επισημαίνουν πως η "Συμπαράταξη" "ανταποκρίνεται στην επιθυμία μας να ασχοληθούμε εμείς οι ίδιοι οι κάτοικοι της Αθήνας, με τα προβλήματα της πόλης μας, να ανασυγκροτήσουμε το δήμο και να τον μετατρέψουμε σε συμπαραστάτη του λαού και σε αποτελεσματικό όργανο άσκησης της δημοτικής πολιτικής".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ