Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ
Στηρίζουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια

Οι αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης που πάλεψαν ενάντια στο φασισμό για τη λευτεριά, ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη, που γνώρισαν τον ρόλο της Α Βάθμιας Αυτοδιοίκησης στην Ελεύθερη Ελλάδα στα χρόνια της Κατοχής, είναι σε θέση να εκτιμήσουν το βαθύτερο νόημα των μεθαυριανών δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών που γίνονται στη χώρα.

Μαζί με τις οικογένειές τους και τους φίλους της Αντίστασης καλούνται να δώσουν, μια ακόμη μάχη και ν' αναδείξουν με την ψήφο τους δοκιμασμένα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που θα συμπαρασταθούν στα προβλήματά τους. Η προώθηση μέσα κι έξω από τη Βουλή των δίκαιων αιτημάτων των αγωνιστών της ΕΑ, που επικεντρώνονται στην πλήρη ηθική και υλική αποκατάστασή τους, πρέπει πλέον να είναι οριστική. Ο χρόνος δεν αφήνει πλέον πολλά περιθώρια αναβολής.

Οι κατά τόπους Επιτροπές των Αντιστασιακών που συστάθηκαν και τα παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ, συμπαρίστανται στους αγωνιστικούς συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ και καλούνόλουςτουςαντιστασιακούςνα δώσουν όλες τιςδυνάμεις τους,για να εκλεγούνΔήμαρχοικαιΝομάρχες,όχι χειροκροτητές της κυβέρνησηςκαιτης "νέαςτάξηςπραγμάτων",αλλά έντιμοι λαϊκοί αγωνιστές.

  • Επιτροπές Στήριξηςπου συγκροτήθηκαν από Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ σε Διακηρύξεις τους προβάλλουν τις θέσεις των υποψηφίων δημάρχων και νομαρχών που στηρίζει το ΚΚΕ:

- Νεάπολης - Κολωνακίου προβάλλει τη "Συμπαράταξης" του Λεων. Αυδή που βρήκε πολλούς συμπαραστάτες και εκτός από το ΔΣ του παρ/τος. Τη διακήρυξη, μέχρι σήμερα, υπέγραψαν 123 άτομα.

- Πειραιά (Κέντρο),Λευκάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ