Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πορεία προς την αναβάθμιση της πόλης

Ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Σταύρου Κορομπίλη στη συγκέντρωση που διοργάνωσε προχτές το βράδυ η "Νέα Πορεία"

Κάλεσμα στους δημότες Αγίου Δημητρίου "να ανατρέψουν μαζί με τη "Νέα Πορεία" την πολιτική που υποβαθμίζει την πόλη μας και τη ζωή μας", έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Κορομπίλης και επικεφαλής της "Νέας Πορείας", στην προχτεσινή συγκέντρωση, που έγινε έξω από το Δημαρχείο.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο Χρήστος Λογαράς,υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Κατσιώτης,ο οποίος είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΓΣΕΕ, Παντελής Μπαλαμάτσιας και Βαγγέλης Μπάδας.Επίσης, παραβρέθηκε η πρώην δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Βασιλική Βερυκάκη.

Η ομιλία του Σταύρου Κορομπίλη επικεντρώθηκε σε τρία βασικά ζητήματα που απασχολούν την πόλη και αφορούν: Την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) από το χώρο του Ασυρμάτου. Την αναβάθμιση του ρέματος της Πικροδάφνης και τη μετατροπή του από ανοιχτό αγωγό λυμάτων σε πνεύμονα ζωής και δραστηριοτήτων για το λαό του Αγίου Δημητρίου. Την επέκταση του μετρό μέχρι το αεροδρόμιο, "ώστε να μη δημιουργηθούν στην καρδιά της πόλης συνθήκες Ομονοίας", όπως είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο Στ. Κορομπίλης αναφέρθηκε στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και στο άθλιο σχολικό συγκρότημα της Παπάγου. "Αυτό το σχολικό συγκρότημα, όπως και άλλα σχολεία που υπάρχουν στο Μπραχάμι, πρέπει να ανακαινιστούν διότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των μαθητών", συνέχισε. Τέλος, αναφέρθηκε στη μεγάλη αύξηση των ανταποδοτικών τελών. "Μολονότι οι δημότες πληρώνουν περισσότερα τέλη - τόνισε - εντούτοις η πόλη μας εξακολουθεί να είναι βρώμικη".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ