Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στηρίζουν τον Νίκο Ρογκάκο

Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) - Παράρτημα Βύρωνα - και το Σωματείο Μικροπωλητών Βύρωνα "Αθηναϊκόν", με ανακοινώσεις τους, εκφράζουν την απόφασή τους να στηρίξουν στις μεθαυριανές εκλογές τον νυν και υποψήφιο δήμαρχο της πόλης Νίκο Ρογκάκο.

"Ολοι εμείς οι αγωνιστές, πιστοί στα ιδανικά που γι' αυτά θυσιάσαμε τη ζωή μας, στηρίζουμε αποφασιστικά τον αγωνιστή δήμαρχο Ν. Ρογκάκο. Ολοι όσοι στον πανικό διαλαλούν στους δρόμους με τις ντουντούκες ότι οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης είναι μαζί τους, λένε ψέματα. Εμείς ποτέ δε θα μπορούσαμε να λιποτακτήσουμε και να προδώσουμε όλα τα οράματά μας, τώρα στα γεροντάματα, στηρίζοντας αποστάτες του κινήματος. Ο Βύρωνας των αγωνιστικών και πολιτικών παραδόσεων έχει δήμαρχο και αυτός είναι ο Ν. Ρογκάκος", επισημαίνουν οι αντιστασιακοί του δήμου.

Στο ίδιο πνεύμα και το Σωματείο Μικροπωλητών Βύρωνα, το οποίο τονίζει: "Εμείς οι μικροπωλητές του δήμου, που καθημερινά ανταμώνουμε μαζί σας στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της συνοικίας μας, θεωρούμε χρέος μας σαν έντιμοι άνθρωποι του μεροκάματου και της ζωής ν' ανταποδώσουμε τη στήριξη που είχαμε τα τέσσερα χρόνια απ' τη δημοτική μας αρχή. Στηρίζουμε τον Ν. Ρογκάκο, γιατί πρέπει να ολοκληρώσει το έργο που άρχισε και που καθημερινά μετατρέπει το Βύρωνα σε μια ανθρώπινη συνοικία για όλους μας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ