Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Εκφράζουμε την οργή μας με ψήφο στη ΔΑΣ

Ενθουσιασμός, μαχητικότητα και σιγουριά για το αποτέλεσμα, ήταν τα χαρακτηριστικά της μεγάλης συγκέντρωσης της Κίνησης

"Είμαστε το δημιουργικό χτες, το ασυμβίβαστο σήμερα, το μαχητικό αύριο. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς ταλαντεύσεις να ορθώνουμε το ανάστημά μας στη σημερινή οικονομική, πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική εξαθλίωση. Εμείς παραμένουμε αθεράπευτα ρομαντικοί, ανθρώπινοι και μαχητές. Οραμά μας να ξαναδώσουμε στη νεολαία την πίστη και την ελπίδα πως δεν είναι όλοι ίδιοι, πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν ιδανικά και ιδεολογίες, που μπορούν να αντιπαλεύουν τα αδιέξοδα που τους δημιουργούν", τόνισε χτες η υποψήφια δήμαρχος Κερατσινίου Ελένη Παπαδοπούλου,σε μια ιδιαίτερα μαχητική και ενθουσιώδη συγκέντρωση, που δικαιολογεί την υπάρχουσα αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα που θα βγει από την κάλπη.

"Ολοι εμείς που είμαστε "τέκνα της ανάγκης και ώριμα τέκνα της οργής" ας εκφράσουμε αυτή την οργή μας την Κυριακή με έναν και μοναδικό τρόπο που μας δίνει η εκλογική αναμέτρηση: Ρίχνοντας στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ, το ψηφοδέλτιο της αντίστασης στην πολιτική της εξαθλίωσης. Το ψηφοδέλτιο της νίκης του κερατσινιώτικου λαού",υπογράμμισε η υποψήφια δήμαρχος, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη σιγουριά της για το τελικό αποτέλεσμα.Ακολούθως, κάλεσε τους δημότες πέρα από τα πρόσωπα και τα τοπικά προβλήματα να κρίνουν και πολιτικές και να καταδικάσουν με την ψήφο τους όλους τους εκφραστές της πολιτικής που ως αποτέλεσμα έχει το 25% των Κερατσινιωτών να είναι άνεργοι. Να επιβάλλεται άγρια φορολογία. Να ξεπουλιούνται οι ΔΕΚΟ. Να συρρικνώνεται η παραγωγική βάση της χώρας. Να χρεοκοπούν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Να αυξάνονται υπέρογκα τα ανταποδοτικά τέλη. Να υπάρχει αδιαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του δήμου. Να επιβάλλονται τα Τοπικά Σύμφωνα Απασχόλησης που κατακρεουργούν τις εργασιακές σχέσεις. Να επαναλειτουργεί ο γνωστός "Δράκος" μετά από 16 χρόνια. Με αυτή την πολιτική, επισήμανε η Ελένη Παπαδοπούλου, δε συμφωνεί μόνο ο σημερινός δήμαρχος Γιώργος Χάσκας,αλλά και ο τάχα ανεξάρτητος, γνωστό όμως στέλεχος της ΝΔ, Φώτης Μελάς,και η Εύη Καρακώστα,που υποστηρίζεται από πολιτικά σχήματα που στηρίζουν αυτή την πολιτική, ενώ και η ίδια συμφωνεί σε πολλά με αυτή.

Επίσης, κάλεσε τους Κερατσινιώτες να καταψηφίσουν όλους αυτούς που, καπηλευόμενοι την αριστερή τους προέλευση, βρίσκονται σήμερα στους παραπάνω συνδυασμούς και ζητούν την ψήφο των δημοτών. "Διευκρινίζουμε πως κανένα στέλεχος - όπως ακούστηκε - της Αριστεράς δε βρίσκεται σε αυτούς τους συνδυασμούς, παρά μόνο πρώην οπαδοί της",τόνισε η Ελένη Παπαδοπούλου.

Η Ελ. Παπαδοπούλου κάλεσε τις γυναίκες να εμπιστευτούν την ψήφο τους στις γυναίκες υποψήφιες της ΔΑΣ, τους νέους να στηρίξουν τα νέα παιδιά που υπάρχουν στο ψηφοδέλτιο, τα οποία παράλληλα με τη δουλιά τους αγωνίζονται καθημερινά και συλλογικά για ένα καλύτερο μέλλον, τους άνεργους και τους εργαζόμενους να ψηφίσουν τους πρωτοπόρους συνδικαλιστές που καθημερινά δίνουν μάχες και, τέλος, όλους τους δημότες να ψηφίσουν όλο το ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του συνδυασμού, απαραίτητο για τη σωστή και ουσιαστική λειτουργία του δήμου.

"Καλούμε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους ένταξη, ανεξάρτητα από συναισθηματισμούς, συγγενείς και προσωπικές φιλίες, να ψηφίσουν συνειδητά, πολιτικά, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν πάει άλλο. Εμείς που ξέρουμε πως τίποτα δε χαρίζεται και όλα με αγώνες κατακτιούνται, σας καλούμε να δώσουμε την τελική μάχη. Ολοι μαζί για να δικαιωθούν οι αγώνες μας", κατέληξε η Ελένη Παπαδοπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ