Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Στροφή στο Δήμο Συκεών

Πανηγυρική συγκέντρωση, που στέλνει το μήνυμα της νίκης, πραγματοποίησε χτες βράδυ στη συμβολή των οδών Ανδρέου Δημητρίου και Βενιζέλου, η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Συκεών",ολοκληρώνοντας έτσι την προεκλογική της εκστρατεία.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους δημότες, ο υποψήφιος δήμαρχος Συκεών, Νίκος Βασιλειάδης,τους παρότρυνε να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά την κάλπη, να πραγματοποιήσουν στροφή στη σκέψη και στις πράξεις τους, γιατί όπως τόνισε η σωστή επιλογή δεν μπορεί να περιμένει το αύριο. Δήλωσε ότι η "Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία" είναι ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που "φορτώνει νέες ευθύνες στην ΤΑ, χωρίς να δίνει όμως και τους αναγκαίους πόρους, έχοντας ως στόχο να πληρώσει ο πολίτης τις ίδιες υπηρεσίες δύο και τρεις φορές, ενώ είναι υποχρεωμένη να τις παρέχει η πολιτεία". Επισήμανε ότι η ΤΑ πρέπει να είναι αποκεντρωμένη, με τους ανάλογους πόρους, για να μπορεί ελεύθερα να δημιουργεί υποδομή και ανάπτυξη, να βρίσκεται δίπλα σε όλες τις ανάγκες, να σέβεται τον άνθρωπο και να του παρέχει καλύτερες υπηρεσίες.

Παράλληλα, ασκώντας κριτική στους υποψήφιους δημάρχους των άλλων παρατάξεων, τόνισε: "Δεν μπορούν παραμονές των εκλογών να φορούν τη μάσκα και να αποκρύπτουν τα πρόσωπα και τις επιδιώξεις τους. Τους γνωρίζουμε πολύ καλά και δηλώνουμε πως δε θα τους επιτρέψουμε να γκρεμίσουν τα όνειρά μας. Ο δήμαρχος δεν είναι φυτευτός, τον εκλέγει όλος ο Συκιώτικος λαός. Γι' αυτό το λόγο εάν από τις δύο προηγούμενες διοικήσεις έχει παράπονο ότι ο δήμαρχος δεν ενήργησε σωστά για τις ανάγκες του τόπου, ήρθε η στιγμή να τον αντικαταστήσει".

Κλείνοντας την ομιλία του ο Νίκος Βασιλειάδης κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Να στείλουν στη διοίκηση του δήμου ένα συνδυασμό αγωνιστικό, διεκδικητικό, έναν δήμαρχο που θα παλεύει αποδεδειγμένα για τα λαϊκά συμφέροντα.

Στη συγκέντρωση απηύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος νομάρχης Θεσσαλονίκης της ΝΑΣΘ, Μιχάλης Σπυριδάκης, που κάλεσε το λαό της ηρωικής συνοικίας να γυρίσει την πλάτη σ' αυτούς που τον κοροϊδεύουν και να αναδείξει με την ψήφο του αγωνιστές, που θα παλέψουν μαζί του για τη λύση των προβλημάτων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ο Δ. Κουτσούμπας στη Μυτιλήνη(2019-04-26 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2006-10-05 00:00:00.0)
Απαραίτητες προσθήκες και διορθώσεις(2006-09-28 00:00:00.0)
O Θ. Αποστολίδης υποψήφιος στις Συκεές(2002-03-13 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(1998-09-22 00:00:00.0)
Δραστηριότητες Δημοτικών Κινήσεων(1998-09-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ