Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η Τριανδρία κλείνει το διάλειμμα της απραξίας

Σε μεγάλη συγκέντρωση μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημ. Ζαχαριάδης, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το τεράστιο έργο που μετέτρεψε ένα συνοικισμό σε σύγχρονο και πρωτοπόρο Δήμο

Ο λαός της Τριανδρίας λέει ΝΑΙ στην αγωνιστική Αυτοδιοίκηση, αντιπαλεύει τη διαχειριστική λογική και ψηφίζει δήμαρχο τον Δημήτρη Ζαχαριάδη για την ολοκλήρωση ενός οράματος. Αυτό ήταν το μήνυμα της χτεσινής, μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης της "Δημοκρατικής Συνεργασίας Πολιτών".

Οι συγκεντρωμένοι επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά, με τις θερμές τους εκδηλώσεις, ότι είναι αποφασισμένοι με την ψήφο τους να αναδείξουν νικητή των εκλογών τη "Δημοκρατική Συνεργασία Πολιτών" με επικεφαλής τον πρώτο και δοκιμασμένο μέσα από τρεις συνεχείς τετραετίες δήμαρχο Δημήτρη Ζαχαριάδη. Την παράταξη που στα 19 χρόνια της δράσης της αγωνίστηκε με γνώμονα πάντα τα λαϊκά συμφέροντα για την υλοποίηση πρωτόγνωρων προγραμμάτων που ανέδειξαν τον παλιό συνοικισμό σε ένα σύγχρονο και πρωτοπόρο Δήμο. Αυτή η μακρόχρονη και συνεπής αγωνιστική παρουσία του Δ. Ζαχαριάδη στα πολιτικά πράγματα της τοπικής κοινωνίας αποτελεί, όπως πιστεύουν οι κάτοικοι της Τριανδρίας, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις, την καλύτερη εγγύηση για ένα νέο ξεκίνημα, με στόχο πιο ουσιαστικές κατακτήσεις και άνοιγμα νέων προοπτικών για το Δήμο."Αγωνιζόμαστε για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων γνωρίζοντας ότι αυτά είναι απόρροια ενός γενικότερου μοντέλου, μιας ευρύτερης πολιτικής κατεύθυνσης, που μετατρέπει σήμερα τους Δήμους σε ιμάντες μεταφοράς και μέσα εφαρμογής της συγκεκριμένης αυτής πολιτικής", τόνισε στην ομιλία του ο Δ. Ζαχαριάδης. Σημειώνοντας ότι ο άνθρωπος αποτελεί την κύρια φροντίδα της παράταξης, ανέφερε μια σειρά μέτρα που περιλαμβάνει το Πρόγραμμα Δράσης, όπως η ανάληψη συντονισμένων ενεργειών και αγώνων για την προώθηση μιας άλλης φιλολαϊκής πολιτικής στον κοινωνικό τομέα (βρεφονηπιακοί σταθμοί, ξεχωριστή μέριμνα για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, ανάπτυξη της Μονάδας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κλπ). Οπως σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος "ως προηγούμενη Διοίκηση μπορούμε να υπερηφανευτούμε ότι δημιουργήσαμε ένα από τα καλύτερα ΚΑΠΗ σ' όλη τη Β. Ελλάδα, το οποίο όμως η παρούσα διοίκηση το διατηρεί - αν δεν το πήγε στο χειρότερο - εκεί που το αφήσαμε".

Από τον όγκο και το μέγεθος των προβλημάτων που εξέθεσε στην ομιλία του ο Δημ. Ζαχαριάδης, διαπιστώνεται ότι η τετραετία που πέρασε με διοίκηση στο Δήμο την παράταξη που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, υπήρξε ουσιαστικά μια χαμένη περίοδος για το Δήμο. Αφού ανέλυσε τις προτάσεις της παράταξης για τα προβλήματα αυτά, στάθηκε ιδιαίτερα στον πολεοδομικό σχεδιασμό και τα τεχνικά έργα, επισημαίνοντας σοβαρές παραλείψεις και ανικανότητα της παρούσας διοίκησης του Δήμου, η οποία, αν και παρέλαβε ένα πλήρες και ολοκληρωμένο Τεχνικό Πρόγραμμα από τον Δημήτρη Ζαχαριάδη όταν αυτός ήταν δήμαρχος, δεν κατόρθωσε να το υλοποιήσει και απλά εκτέλεσε μερικά έργα βιτρίνας.

Οσον αφορά τον πολεοδομικό σχεδιασμό, ο Δημ. Ζαχαριάδης, επισήμανε ότι όλος ο περίγυρος της Τριανδρίας απαιτεί μελέτη σε βάθος και τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, όπου αυτό επιβάλλεται. Ακόμη η διοίκηση του δήμου, με δήμαρχο τον Δημ. Ζαχαριάδη θα επιχειρήσει την επίλυση του χρόνιου προβλήματος των αυθαιρέτων με τον καλύτερο δυνατό πολεοδομικό τρόπο και ανάπτυξη προγράμματος οικιστικής αποκατάστασης με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, σε συνεργασία με τους κατοίκους και τους εμπλεκομένους φορείς.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καταγγέλλει τη μετακίνηση συνδικαλίστριας(2013-02-22 00:00:00.0)
Γήπεδα.... λασπότοποι(2006-01-05 00:00:00.0)
Η Σταυρούπολη αλλάζει σελίδα(2002-09-26 00:00:00.0)
Ο Δ. Καλώτας υποψήφιος δήμαρχος(2002-04-05 00:00:00.0)
Ζητάει και τα ρέστα ο δήμαρχος(2000-08-03 00:00:00.0)
Παρέα με τα βολτ(1998-07-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ