Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Στο δρόμο της διεκδίκησης και του αγώνα

Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Κίνησης "Ανθρώπινη Πόλη", στην οποία μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Αυγερόπουλος

"Είμαστε ο μόνος αριστερός συνδυασμός στην πόλη μας. Ο μόνος συνδυασμός, που θα μιλήσει για τη διεκδίκηση οικονομικών, που θα μιλήσει για κοινωνικά δικαιώματα, που θέλει ένα δήμο συμπαραστάτη του εργαζόμενου και θα στηρίζει τους δίκαιους αγώνες που φουντώνουν σε όλα τα μέτωπα". Αυτά τόνισε προχτές στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοτικής Κίνησης Αγ. Παρασκευής "Ανθρώπινη Πόλη", ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Αυγερόπουλος.Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης.

"Αυτό το τρίπτυχο είναι η μόνη αριστερή πολιτική στο δήμο και το λέμε καθαρά στο πρόγραμμά μας", πρόσθεσε. "Τα προγράμματα των άλλων συνδυασμών δεν περιέχουν τίποτα από όλα αυτά. Ετσι, η επιλογή των συνδημοτών μας είναι εύκολη. Δεν έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε έξι συνδυασμούς. Οι συνδυασμοί είναι δυο. Η "Ανθρώπινη Πόλη" και οι υπόλοιποι συνδυασμοί", συμπλήρωσε ο Δημήτρης Αυγερόπουλος.

"Θέλουμε να δείξουμε το δρόμο διεκδίκησης από την κεντρική εξουσία που σήμερα βάλλει κατά του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και των δικαιωμάτων των εργαζομένων", τόνισε ο υποψήφιος της "Ανθρώπινης Πόλης". Στη συνέχεια, ο Δ. Αυγερόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους της κυβέρνησης, που θέλει δήμους που θα λειτουργούν με ανταποδοτικά τέλη. Υπογράμμισε, επίσης, ότι μια παράταξη με αριστερή πρόταση πρέπει να δίνει βάρος ώστε ο δήμος να αναπτύξει την παρέμβασή του στον κοινωνικό τομέα, διότι υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν μπορούν να απολαμβάνουν. Ενας δήμος με τέτοια προοπτική στηρίζεται σε έργα υποδομής και όχι βιτρίνας.

Τους θερμούς χαιρετισμούς της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας" μετέφερε στους συγκεντρωμένους ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Χρήστος Σταμούλος, που τόνισε ότι "δε σας θυμηθήκαμε τώρα με τις εκλογές, αλλά σας θυμόμαστε κάθε μέρα μέσα από τους αγώνες. Οι υποψήφιοι των άλλων συνδυασμών, κλωνοποιημένοι μέσα από τη μήτρα των Λάτσηδων και των Βαρδινογιάννηδων, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς καλύτερα θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των αφεντικών τους".

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και μίλησαν η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ξένη Ντούπη, ο δημοτικός σύμβουλος Κ. Μαστρογιάννης, ενώ παραβρέθηκαν ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Π. Παλαβός και η πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης της Αγ. Παρασκευής Γ. Παπαδάτου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ