Παρασκευή 9 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

ΤΑΥΡΟΣ: Κεντρική συγκέντρωση σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Αη Γιώργη). Θα χαιρετίσει ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Βασίλης Δημόπουλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κεντρική συγκέντρωση σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (Μ. Μπότσαρη 21).

ΕΛΛΗΝΙΚΟ: Σήμερα στις 8.30 το βράδυ θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Κίνησης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης και θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης.

ΖΕΦΥΡΙ: Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του κάνει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία ο "Δημοκρατικός Συνδυασμός Ζεφυρίου", με ομιλητή τον Γιάννη Λάππα,σημερινό δήμαρχο και ξανά υποψήφιο.

ΑΙΓΙΝΑ: Σήμερα στις 8.00 μ.μ., θα γίνει η κεντρική ομιλία της ΔΑΚ, όπου θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Κοττάκης,στην παραλία της πόλης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Συγκέντρωση στην πλατεία Χίου στο Κ. Χαλάνδρι διοργανώνει σήμερα στις 7.00 μ.μ. ο συνδυασμός. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Γυφτόπουλος.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Σήμερα στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Ανάκασσας στους Αγίους Αναργύρους θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της "Δημοτικής Αναγέννησης Αγίων Αναργύρων".Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γεράσιμος Θεοδωράτος.

ΠΕΡΑΜΑ: Στο εκλογικό κέντρο της Κίνησης στη λεωφόρο Ειρήνης στις 8.30 μ.μ. σήμερα θα γίνει συγκέντρωση, στην οποία θα μιλήσει ο δήμαρχος και ξανά υποψήφιος Γιάννης Πατσιλινάκος.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Την κεντρική της συγκέντρωση πραγματοποιεί σήμερα στις 8.30 το βράδυ η Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης,μπροστά στο εκλογικό της κέντρο (λεωφ. 25ης Μαρτίου). Θα μιλήσει ο δήμαρχος Γ. Γιώγος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ